Δε πάει ο νους σας με τι ασχολούνται σήμερα οι sexy αδερφές Κανονίδου!
G-Business

Δε πάει ο νους σας με τι ασχολούνται σήμερα οι sexy αδερφές Κανονίδου!

Οι πιο «καυτές» δίδυμες της Ελλάδας η Αγγελική και η Κατερίνα Κανονίδου, κάνουν νέο επαγγελματικό βήμα ταράζοντας το Αιγάλεω, που ετοιμάζεται να τις υποδεχθεί με... δόξα και σουβλάκι στο χέρι!

Ναι, οι γυναίκες που έκαναν τις πασαρέλες να τρίζουν λίγο μετά τη δεκαετία του ‘90, τότε που το μόντελινγκ ήταν στις δόξες του, ανοίγουν σουβλακομεζεδοπωλείο, όπου μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου, με τις Κανονίδου να σε καλησπερίζουν!

Ο τίτλος του καταστήματος πρωτότυπος, καθώς θα λέγεται «Στης Κατίνας», εμπνευσμένο από το όνομα Κατερίνα.
Ποιος είχε όμως την ιδέα; «Μαζί το σκεφτήκαμε. Βρήκαμε έναν υπέροχο χώρο στο Αιγάλεω και δημιουργήσαμε ένα μαγαζί για όλους! "Στης Κατίνας" νιώθεις σαν να έχεις πάει σε ένα φιλικό σου σπίτι για φαγητό. Όμορφο, ζεστό μαγαζί, με καλό φαγητό, καλή ποιότητα και ακόμα καλύτερες τιμές! Ενα σουβλακομεζεδοπωλείο με άποψη! Κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι μετά από τόσο καιρό συνεργάζομαι ξανά με την Αγγελική! Ξέρω πόσο οργανωτική και καλή είναι στη δουλειά της και χαίρομαι πολύ που θα είμαστε μαζί», δηλώνει στη «Freddo» η Κατερίνα Κανονίδου.

Οι δυο τους θα βρίσκονται καθημερινά εκεί, θα εργάζονται, καθώς έχουν πολλές υποχρεώσεις, ενώ μέχρι τώρα όλοι κάνουν λόγο για δύο γυναίκες πολύ δραστήριες και έξυπνες, που τα οργανώνουν όλα με τον καλύτερο τρόπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved