Ζάρμπαλης: Με τη Δήμητρα διατηρούμε μια υγιή σχέση, όπως αρμόζει σε ένα ζευγάρι που έχει δύο παιδιά
G-Business

Ζάρμπαλης: Με τη Δήμητρα διατηρούμε μια υγιή σχέση, όπως αρμόζει σε ένα ζευγάρι που έχει δύο παιδιά

Για τις ανακρίβειες που γράφτηκαν σχετικά με το διαζύγιο του με την Δήμητρα Κωστάκη αλλά και για την απόφαση του να επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Ηλίας Ζαρμπαλης.

«Ακόμη και για θέματα που αφορούν στην οικογένεια μου γράφτηκαν ανακρίβειες, λέει στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει:

«Το διαζύγιο μου με τη Δήμητρα Κωστάκη βγήκε πολύ πριν κλείσω τα μαγαζιά. Με τη Δήμητρα διατηρούμε μια υγιή σχέση, όπως αρμόζει σε ένα ζευγάρι που έχει δύο παιδιά. Βιάστηκαν να πουν πολλά. Όπως ότι εγώ κυκλοφορούσα με διάφορα κορίτσια από τον χώρο της μόδας και ότι με τη Δήμητρα δεν ανταλλάσσαμε κουβέντα. Πώς μπορεί να λέγεται κάτι τέτοιο όταν η Δήμητρα δούλευε για μένα;».

Την Πρωτοχρονιά πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα και να επιχειρήσει ένα ακόμη νέο ξεκίνημα. Έτσι, ετοιμάζεται να φτιάξει έναν καινούριο δικό του χώρο μεταφέροντα στην Αθήνα την τεχνογνωσία και τις τάσεις του εσωτερικού. Πρόκειται για έναν χώρο περιποίηση μαλλιών άλλου τύπου.

«Οι ανάγκες άλλαξαν», δηλώνει. «Όλα άλλαξαν, και οι συνθήκες ζωής και τα δεδομένα. Οφείλουμε να προσαρμοστούμε. Η Ελληνίδα θέλει να είναι όμορφη και περιποιημένη χωρίς πολλή προσπάθεια και με λίγα χρήματα. Αυτό λοιπόν θα δώσουμε: οικονομικά κουρέματα που δεν χρειάζονται καθημερινά επαγγελματικό χτένισμα. Ελλάδα δεν είναι μόνο η κοινωνία των δέκα ατόμων», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved