Μετά το ροζ σκάνδαλο ήρθε η πτώχευση για Έλληνα εφοπλιστή
G-Business

Μετά το ροζ σκάνδαλο ήρθε η πτώχευση για Έλληνα εφοπλιστή

Μετά το ροζ σκάνδαλο ήρθε η πτώχευση για τον Έλληνα εφοπλιστή Γρηγόρη Καλλιμανόπουλου

Η ναυτιλιακή αυτοκρατορίας του βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με τη χρεοκοπία, καθώς ετοιμάζεται να υποβάλει αίτημα για υπαγωγή στον Πτωχευτικό Κώδικα των ΗΠΑ, με τα συσσωρευμένα χρέη της να φτάνουν το ποσό-μαμούθ του 1 δισ. δολαρίων.

Ο εφοπλιστής μάλιστα ήρθε αντιμέτωπος και με την αρνητική δημοσιότητα των αμερικανικών και βρετανικών ταμπλόιντ για τις ροζ περιπέτειές του με την 24χρονη τότε γραμματέα του Αντελαΐντ Γουόμπολτ. Μια πολύ γοητευτική κοπέλα η οποία τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση το 2011, λίγους μήνες μετά την απόλυσή της.

Η επί τρία χρόνια γραμματέας του μέσω δημοσιευμάτων αποκάλυψε πιπεράτα περιστατικά, από αυτά που συζητούνται κατ’ ιδίαν μόνο στους εφοπλιστικούς κύκλους για να σπάνε τη μονοτονία των πολύωρων επαγγελματικών μίτινγκ. Όπως γράφτηκε, σε μια περίπτωση ο Καλλιμανόπουλος εισήλθε χωρίς να χτυπήσει στην καμπίνα που της είχε παραχωρήσει στο σκάφος του την ώρα που αυτή ήταν ολόγυμνη. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της και παρά τις εκκλήσεις της να φύγει, ο εφοπλιστής εκθείασε το σώμα της πολλές φορές προτού αποχωρήσει.

Είχαν προηγηθεί, σύμφωνα με την ίδια, κάποιες προσκλήσεις στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη και στο εξοχικό του μια Κυριακή βράδυ, όταν η οικογένειά του είχε αναχωρήσει για την πόλη. Εκεί, όπως είπε, ο εφοπλιστής άρχισε να τη φλερτάρει έντονα και να την αγγίζει σε διάφορα σημεία, φέρνοντάς τη σε δύσκολη θέση.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved