Σίσσυ Φειδά: Πρώην υπάλληλός της την στέλνει στο δικαστήριο
G-Business

Σίσσυ Φειδά: Πρώην υπάλληλός της την στέλνει στο δικαστήριο

Συνεχίζονται οι δικαστικές περιπέτειες για την Σίσσυ Φειδά

Αυτή την φορά, πρώην υπάλληλός της την στέλνει στο δικαστήριο για οφειλές δεδουλευμένων.

«Εργάστηκα στο εστιατόριο Adamo. Δούλεψα εκεί ως μπουφετζής ως τον Δεκέμβριο του 2012. Έμεινα απλήρωτος γύρω στους έξι μήνες. Τον πρώτο καιρό μάς έδιναν χρήματα, μετά μόνο έναντι. Η Φειδά ήταν μέτοχος και διαχειρίστρια. Την είχα δει δύο φορές σε μίτινγκ. Το συνολικό ποσό από μεροκάματα ήταν 6.500 ευρώ, χωρίς νυχτερινά, δώρα κ.λπ. Σύνολο, 10.500 ευρώ μαζί με αυτά έβγαλε η Επιθεώρηση Εργασίας. Ομως η Φειδά έχει καταβάλει 1.000 ευρώ, το ποσοστό που της αναλογεί δηλαδή. Δεν επιθυμώ τη δίωξή της. Ο Κιτσινέλης μού λέει ότι έχει οικονομική αδυναμία. Στην επιχείρηση δουλεύαμε 50 άτομα. Υπάρχουν κι άλλοι απλήρωτοι. Εχουν κάνει ενέργειες, νομίζω. Είχε χρέη η εταιρία. Είχε έρθει και δικαστικός επιμελητής κάποια στιγμή» ανέφερε στην espresso ο πρώην υπάλληλος και μηνυτής Μ. Ζ.

Στην απολογία του ο Δημήτρης Κιτσινέλης παραδέχθηκε την οφειλή, αλλά επέμεινε στη διαμάχη του με τη Σίσσυ Φειδά: «Τυπικός διαχειριστής ήμουν. Τη διαχείριση την ασκούσε η λογίστρια του άλλου ετερόρρυθμου εταίρου. Κάποιους έχουμε πληρώσει, κάποιους όχι. Τον κύριο δεν τον έχω πληρώσει. Στην επιχείρηση συμμετείχαμε εγώ, η Φειδά και ο ιδιοκτήτης της με ποσοστά 40% - 40% - 20%. Κάποια στιγμή δεν έβγαινε η επιχείρηση. Εβαλα 290.000 για ανακαίνιση, μειώσαμε και τα ενοίκια. Την ημέρα που ανοίγαμε ενεργοποίησε την έξωση και βρέθηκα εκτός επιχείρησης με χρέη και ο Θεολόγος (σ.σ.: ιδιοκτήτης) με λεφτά στην τσέπη! Τα βρήκαν με τη Φειδά και προχώρησαν παρακάτω! Καταστράφηκα από αυτή την υπόθεση. Προσπαθώ να σταθώ. Μόλις έχω χρήματα θα αποπληρώσω. Είμαι στα δικαστήρια με τη Φειδά. Ξέρω ότι εισέπραξε 150.000 ευρώ, πουλώντας στον Θεολόγο».

Τελικά, το δικαστήριο απάλλαξε τη Σίσσυ Φειδά από την κατηγορία, αφού είχε αποπληρώσει το χρέος της στον εργαζόμενο, αλλά καταδίκασε με ελαφρυντικό τον επιχειρηματία σε φυλάκιση έξι μηνών και χρηματική ποινή 900 ευρώ με τριετή αναστολή.

Ήταν 2010 όταν οι Κιτσινέλης και Φειδά εγκαινίαζαν στο Νέο Ψυχικό το εστιατόριο Adamo. Είχαν συστήσει μια ετερόρρυθμη εταιρία, στην οποία συμμετείχε και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου Στυλιανός Θεολόγος. Αρχικά το πλάνο είχε αποδώσει, αλλά σταδιακά άρχισαν να έχουν αδυναμία να καταβάλλουν τα ενοίκια. Έτσι, τον Δεκέμβριο του 2012, διατάχθηκε η έξωση της εταιρίας Adamo από το ακίνητο.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Δημήτρης Κιτσινέλης, δύο ημέρες πριν από την έξωση και αφού του είχε αφαιρεθεί η διαχείριση λόγω κακών χειρισμών και είχε περάσει για λίγο στη Σίσσυ Φειδά, εκείνη πούλησε την άδεια του καταστήματος στον Θεολόγο αντί 6.000 ευρώ. Ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι η διακοσμήτρια κατάφερε να πουλήσει στον κ. Θεολόγο και όλα τα «υπό μεσεγγύηση» πράγματα που υπήρχαν μέσα, εισπράττοντας το ποσό των 128.050,26 ευρώ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved