Εγκαίνια νέου καταστήματος για τον Ερωτόκριτο
G-Business

Εγκαίνια νέου καταστήματος για τον Ερωτόκριτο

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου χώρου του σχεδιαστή μόδας, Ερωτόκριτου, ενώ παράλληλα γιορτάστηκαν και τα 7 χρόνια λειτουργίας του.

Στο event παρευρέθηκαν άνθρωποι από τον χώρο της μόδας, των τεχνών και των γραμμάτων, καθώς παλιοί και νέοι φίλοι, όπου όλοι τους ευχήθηκαν καλές δουλειές και πολλές επιτυχίες.

Εκτός από το κόψιμο της τούρτας, οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παγωτό με γεύση ρακί, όπως επίσης και ένα ξεχωριστό show με κουστούμια. Η πρώτη εμφάνιση ήταν με κεντημένα γιλέκα σε ασύμμετρες γραμμές και κοψίματα, ενώ η δεύτερη με πρωτότυπα κουστούμια κεντημένα με αληθινά λουλούδια, βουτηγμένα σε ενεργειακά έλαια. Όλα αυτά βασίστηκαν σε μια προσωπική έμπνευση του Ερωτόκριτου, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον διακεκριμένο Κωνσταντίνο Κασπίρη και τον γνωστό Floral Designer Μario Valliano, ενώ το styling έφερε την υπογραφή του Γιάννη Φερεντίνου.

Παράλληλα, οι εξαιρετικοί σχεδιαστές Πάνος Απέργης, Δημήτριος Ορδουλίδης και Νέλλα Ιωάννου, παρουσίασαν τεχνικές μουλάζ, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία μέσα από τον φρέσκο και ανανεωμένο χώρο, να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο των υφασμάτων και να πάρουν πολύτιμες συμβουλές από τους εν λόγω καταξιωμένους σχεδιαστές. Dress Code της βραδιάς ήταν τα βραχιολάκια απ' το Χαμόγελο του Παιδιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved