Αλλαγή πλεύσης για τον Mr.Jumbo: Σε ποιους μοιράζει την περιουσία του μετά τον χαμό του γιου του
G-Business

Αλλαγή πλεύσης για τον Mr.Jumbo: Σε ποιους μοιράζει την περιουσία του μετά τον χαμό του γιου του

Σε ποιους μοιράζει την περιουσία του ο Mr Jumbo Απόστoλος Βακάκης; - Ο κ. Απόστολος Βακάκης δεν είναι ένας εύκολος και συνηθισμένος άνθρωπος. Ο τραγικός χαμός του γιου του έχει αλλάξει 180 μοίρες τα σχέδια και την προοπτική του...

Ο σκληρός στα όρια της αλαζονείας επιχειρηματίας, ο αυστηρός μα εμπνευσμένος εργοδότης, ο δύστροπος ανταγωνιστής, μετά από όλο αυτό μπορεί να μην έκανε πίσω ούτε βήμα στη δουλειά, να μην άλλαξε στάση στον τρόπο που αντιμετωπίζει το επιχειρείν, όμως σε οικογενειακό επίπεδο έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Η είδηση της πώλησης μεγάλου πακέτου μετοχών του, άρα και μέρους της εταιρείας Jumbo μόλις πριν από δυο μήνες, είναι απότοκο της τραγικής μοίρας που τον χτύπησε.

Η πώληση 4,8 εκατομμυρίων μετοχών, δηλαδή του 3,5% του κεφαλαίου της Jumbo αντί 72 εκατ. ευρώ ήταν η κατάληξη μιας τραγωδίας όπως έγραφε η εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Είναι παραπάνω από βέβαιο ότι η αγορά αντιμετώπισε με μεγάλη έκπληξη τη σχετική χρηματιστηριακή είδηση. Η μείωση της μετοχικής παρουσίας του κ. Βακάκη από 26,72% σε 23,22% στην εταιρεία που δημιούργησε άνοιξε ουκ ολίγες συζητήσεις.

Αναλυτές με πείρα έσπευσαν να κάνουν λόγο για ένα ποσό που θα διατεθεί σε νέες αγορές και επενδύσεις. Οπως, όμως, μας αναφέρει άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του επιχειρηματία, «θα πρέπει να δούμε το θέμα με άλλη ματιά». Και διευκρινίζει:

«Πρόκειται ξεκάθαρα για έναν οικογενειακό διακανονισμό και όχι για μια επιχειρηματική κίνηση. Ο Απόστολος έχει επηρεαστεί από τον θάνατο του γιου του και γι’ αυτό επιδιώκει να δώσει στα άλλα δύο παιδιά του -τη Σοφία που εργάζεται στην εταιρεία και τη Χριστίνα που ζει στο Μαϊάμι- χρηματικά ποσά αρκετά για να κάνουν αυτό που θέλουν.

αι κατά πόσο ένα τόσο απροσδόκητο γεγονός μπορεί να επηρεάσει την πορεία των πραγμάτων σε έναν τόσο μεγάλο όμιλο;

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved