Περιβαλλοντολόγοι έκαναν άνω κάτω των γάμο Ρώσου κροίσου με guest την Aguilera
G-Business

Περιβαλλοντολόγοι έκαναν άνω κάτω των γάμο Ρώσου κροίσου με guest την Aguilera

Ρώσος κροίσος πήγε στην Κύπρο για να παντρευτεί την αγαπημένη του , αλλά όπως αποδείχτηκε υπολόγιζαν χωρίς τους περιβαλλοντολόγους. 

Το ζευγάρι ξόδεψε 8.000.000 ευρώ για την γαμήλια τελετή, αλλά και την δεξίωση που θ’ ακολουθούσε σε παραλία της Κύπρου. Ωστόσο, όλα ακυρώθηκαν την τελευταία στιγμή καθώς διαδηλωτές έκαναν την εμφάνισή τους και υποστήριζαν ότι οι εγκαταστάσεις που ετοιμάζονται να φτιάξουν για να τραγουδήσει η Κριστίνα Αγκιλέρα θα διαταράσσουν την ησυχία των χελωνών που γενούν τα αυγά τους εκεί.

Έπειτα από πολλές διαβουλεύσεις, αποφασίστηκε να μεταφερθεί η δεξίωση στο εσωτερικό του παραθαλάσσιου ξενοδοχείου όπου η Κριστίνα Αγκιλέρα τραγούδησε τελικά, έπειτα από πολύωρη καθυστέρηση, το «The Voice Within» για τον πρώτο χορό των νεονύμφων.

Σύμφωνα με δηλώσεις της αξιωματούχου του Δήμου Πάφου Μαίρης Λάμπρου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, οι Αρχές είχαν παραχωρήσει άδεια για το beach party, υπό την προϋπόθεση ότι η παραλία θα παρέμενε ανέγγιχτη.

Όταν ωστόσο οι περίοικοι είδαν να καταφτάνουν μπουλντόζες στην άμμο για την κατασκευή της εξέδρας πάνω στην οποία θα τραγουδούσε η Αγκιλέρα, κινητοποιήθηκαν. «Όταν είδαμε τι έκαναν, τους ζητήσαμε να αφαιρέσουν την κατασκευή και το event έλαβε χώρα σε εσωτερικό χώρο» επισήμανε η κυρία Λάμπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved