Κώστας Καίσαρης: «Ύστερα από 50 χρόνια σκληρής δουλειάς, δόξα τω Θεώ, είμαι καλά»
G-Business

Κώστας Καίσαρης: «Ύστερα από 50 χρόνια σκληρής δουλειάς, δόξα τω Θεώ, είμαι καλά»

Ο Κώστας Καίσαρης, γνωστός και ως «ο βασιλιάς των δαχτυλιδιών» είναι πάντα αισιόδοξος παρά την κρίση που περνάει το επάγγγελμα του. 

Οικονομικά, πώς είσαι; Ακούγεται ότι είσαι ευκατάστατος.

«Ναι, ύστερα από 50 χρόνια σκληρής δουλειάς, δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Η δουλειά η δική μας, παρότι είναι πλούσια και ο κόσμος νομίζει ότι κάνουμε πολλά εκατομμύρια, είναι εξαιρετικά ελεγχόμενη και περιορισμένη. Δουλεύουμε μονάχα όταν τα πράγματα είναι καλά και ήρεμα τριγύρω. Όταν υπάρχουν διάφορες «ανωμαλίες», όπως αυτές που βιώσαμε τα τελευταία δέκα χρόνια ως κράτος και ως άνθρωποι, είναι λογικό ότι κανείς δεν μένει ανεπηρέαστος. Ευτυχώς, σιγά-σιγά αυτό διορθώνεται. Ο κόσμος το έχει ρίξει και λίγο στη διασκέδαση»

Έχετε μια πάρα πολύ ωραία σχέση με τη σύζυγό σου, τη Χριστιάνα. Πόσα χρόνια είστε μαζί;

«Με τον νόμο είμαστε μαζί ακριβώς 30 χρόνια, χωρίς τον νόμο 35. Όταν τη γνώρισα, δεν είχα διαζύγιο και δεν μπορούσα να την παντρευτώ, αλλιώς θα το είχα κάνει από την πρώτη μέρα. Όπως είχε πει κάποτε ο συγχωρεμένος ο κουμπάρος μου Θόδωρος Βαρδινογιάννης -που ήταν για μένα ένας σταθμός στη ζωή μου-, «εσύ είσαι σαν τον τέντζερη και η Χριστιάνα από πάνω το καπάκι». Και πράγματι ισχύει. Είμαστε αγαπημένοι, είμαστε συνεργάσιμοι. Είναι πολύ σπάνιο να συνεργάζεται ένα ζευγάρι στη δουλειά και να μη σκοτώνεται. Σκοτωνόμαστε μεν, αλλά το βράδυ έχει: «Αγαπάκι μου, τι κάνεις; Πού θα πάμε;».»

Τελικά, ο κόσμος ψωνίζει κοσμήματα στις μέρες μας;

«Είτε θέλουμε είτε δεν θέλουμε, το κόσμημα είναι ένα κομμάτι της ζωής μας. Δεν θα πας να «ζητήσεις» την κοπέλα σου χωρίς να έχεις ένα δαχτυλίδι να της προσφέρεις. Δεν μπορείς να ξεχάσεις όταν βαπτίζεται ένα παιδάκι να του πάρεις έναν σταυρό, ένα ματάκι. Αυτά είναι έθιμα οικογενειακά και θρησκευτικά. Επίσης, αν έχεις επέτειο, θα πάρεις κάτι. Σε μια γέννηση ενός παιδιού πάλι το ίδιο. Βγαίνεις με μια καινούργια κοπέλα, δεν θα της κάνεις ένα δώρο; Όλα αυτά τα πράγματα διατηρούν τη ζωντάνια στις σχέσεις των ανθρώπων και στη δουλειά μας. Το κυριότερο, όμως, που μας σώζει είναι το όνομά μας, το οποίο εμπνέει εμπιστοσύνη στον πελάτη», εξήγησε στα Παραπολιτικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved