Έφυγε από τη ζωή ο εστιάτορας των διάσημων
G-Business

Έφυγε από τη ζωή ο εστιάτορας των διάσημων

Έφυγε από τη ζωή ο εστιάτορας της Ύδρας, Δημήτρης Μπαρτσιώκας.

Από τα εστιατόριά και τα μπαρ του στην Ύδρα, έχουν περάσει μεγάλες προσωπικότητες της εγχώριας και της διεθνούς πολιτικής σκηνής, του καλλιτεχνικού χώρου, αλλά και γαλαζοαίματοι.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ στον χώρο της εστίασης και όχι μόνο, αφού ο επιχειρηματίας πέθανε στον ύπνο του σε ηλικία 64 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, η Μαρία Κάλλας, η Τζάκι Κένεντι, τα θρυλικά συγκροτήματα των Beatles και των Rolling Stones, ο σχεδιαστής μόδας Τόμι Χίλφιγκερ και η δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ είναι κάποιες από τις παρουσίες που έδωσαν λάμψη στο κοσμοπολίτικο νησί και έκαναν το πέρασμά τους από τα διάσημα εστιατόρια και κλαμπ του γνωστού για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την ευγένεια επιχειρηματία και της συζύγου του Λίζας.

Ως και λίγες ώρες πριν πεθάνει συμμετείχε δραστήρια στις γνωστές επιχειρήσεις εστίασης και ψυχαγωγίας που διατηρούσε στην πόλη και στο λιμάνι της Ύδρας. Η κηδεία του έγινε στο αγαπημένο του νησί και όχι στην Λαμία που ήταν ο τόπος καταγωγής του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved