Η Τζένη Τζιβεριώτη ντύνει νύφες
G-Business

Η Τζένη Τζιβεριώτη ντύνει νύφες

Από τις πασαρέλες με δική της επιχείρηση.

Έχει ποζάρει δεκάδες φορές στον φωτογραφικό φακό ενώ έχει περπατήσει σε πασαρέλες για μεγάλους οίκους μόδας. H πανέμορφη Τζένη Τζιβεριώτη εγκατέλειψε τα φώτα της δημοσιότητας κι εδώ και αρκετά χρόνια έχει επενδύσει στην πόλη της, τη Σπάρτη.

Από μικρή λάτρευε τα νυφικά. Εκανε το όνειρο της πραγματικότητα, αφού όχι μόνο φόρεσε νυφικό, αλλά κατάφερε να ντύσει πολλές νύφες. Σήμερα, παρόλο που είναι σύζυγος και μητέρα ενός 6χρονου κοριτσιού, θεωρεί το κατάστημα δεύτερο παιδί της, ασχολείται με αυτό και προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε μέλλουσας νύφης.

«Πάντα μου άρεσαν τα νυφικά. Τα φορούσα στα σόου και το ευχαριστιόμουν», εξηγεί στο «Secret». «Έτσι μας ήρθε η σκέψη με την παιδική μου φίλη από το σχολείο, Ελένη Βουραζέλη, να δημιουργήσουμε κάτι δικό μας και καταφέραμε με κόπο να την υλοποιήσουμε. Το «Le Marriage» είναι αυτό που μου έμεινε από το μόντελινγκ. Το ήθελα στη Σπάρτη, γιατί εκεί έχω μεγαλώσει και εκεί ήθελα να επενδύσω», τονίζει με περηφάνια.

Η Τζένη ασχολείται με το εμπόρευμα και τις εκθέσεις, ενώ όποτε μπορεί ταξιδεύει στη Σπάρτη. «Επιλέγω τα νυφικά, αλλά και τα βαφτιστικά», λέει.

Η κρίση έχει «χτυπήσει» τα ζευγάρια; «Θα σου πω ότι παντρεύεται ο κόσμος. Και εμείς έχουμε αλλάξει τα πάντα και έχουμε προσαρμοστεί και οι έμποροι προς εμάς. Ειδικά στην επαρχία δουλεύουν μια ζωή για να κάνουν έναν όμορφο γάμο στα παιδιά τους», δηλώνει η Τζένη Τζιβεριώτη.

Πρόσφατα, η Σάρα Εσκενάζυ έκανε πρόβα νυφικού, αφού βρέθηκε στη Σπάρτη με τον θίασο της και επισκέφτηκε την Τζένη, η οποία νωρίτερα είχε παρακολουθήσει την παράσταση με την κόρη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved