Ο Μr twitter και η ασκητική ζωή του!
G-Business

Ο Μr twitter και η ασκητική ζωή του!

Η θέση του διευθύνοντας συμβούλου σε μια εταιρία-κολοσσό όπως twitter συνεπάγεται σίγουρα μεγάλο στρες, ωστόσο ο Τζακ Ντόρσεϊ έχει βρει τον τρόπο να το ελέγχει κάνοντας πραγματικά ασκητική ζωή.

Ο 42χρονος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας τρώει μονάχα ένα γεύμα την ημέρα, μεταξύ 18.30 και 21.00, το οποίο αποτελείται συνήθως από κοτόπουλο, ψάρι ή κρέας συνοδευόμενο από σαλάτα και για επιδόρπιο σοκολάτα ή μούρα. Τα Σαββατοκύριακα ωστόσο όπως αναφέρει η Espresso απέχει από το φαγητό.

«Το κάνω από την Παρασκευή έως την Κυριακή. Δεν τρώω δείπνο την Παρασκευή, δεν τρώω κανένα γεύμα το Σάββατο. Η πρώτη φορά που τρώω είναι το βράδυ της Κυριακής»·· ανέφερε στη διάρκεια podcast ο Nτόρσεϊ, διευκρινίζοντας ότι το δείπνο της Κυριακής αποτελείται από ζωμό ώστε να προετοιμάσει τον οργανισμό του για την επαναπρόσληψη θερμίδων από Δευτέρα. «Την πρώτη φορά που το δοκίμασα, την τρίτη ημέρα ένιωθα ότι είχα παραισθήσεις. Βρισκόμουν σε μια παράξενη κατάσταση. Όταν όμως το έκανα άλλες δύο φορές, συνειδητοποίησα ότι οι μέρες μας περιστρέφονται γύρω από τα γεύματα. Νηστεύοντας για μεγάλα διαστήματα, νιώθεις ότι ο χρόνος κυλάει πιο αργά» πρόσθεσε, εξηγώντας ότι τις μέρες κατά τις οποίες απέχει από το φαγητό πίνει μόνο νερό.

Το διατροφικό πλάνο που ακολουθεί λέει ότι τον βοηθάει ώστε να είναι πιο συγκεντρωμένος στη δουλειά του και να αποκοιμιέται γρηγορότερα το βράδυ. Όσο για την άσκηση, δέχεται ότι δεν του αρέσει να έχει personal trainer ούτε να πηγαίνει στο γυμναστήριο. Περπατάει όμως ημερησίως 15 λεπτά προς και από τη δουλειά του, αφού προηγουμένως έχει αρχίσει τη μέρα του μπαίνοντας σε μια μπανιέρα γεμάτη παγωμένο νερό απευθείας από τη ζέστη του κρεβατιού του κι έχοντας κάνει διαλογισμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved