Γκουντάρας-Κάκκαβα: Η άγνωστη επιχειρηματική κίνηση του ζευγαριού
G-Business

Γκουντάρας-Κάκκαβα: Η άγνωστη επιχειρηματική κίνηση του ζευγαριού

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγός του Ναταλί Κάκκαβα πριν από περίπου ένα χρόνο έκαναν μία έξυπνη επιχειρηματική κίνηση την οποία ελάχιστοι γνωρίζουν. 

Το ζευγάρι σε συνέντευξή του μίλησε για το πώς πήρε αυτή την απόφαση, για το αν η ένταση μιας δύσκολης μέρας στη δουλειά μπορεί να αποφευχθεί στο σπίτι και αν τους άλλαξε η καραντίνα. Διαβάστε τι αποκάλυψαν...

Η ένταση μιας δύσκολης μέρας στη δουλειά μπορεί να αποφευχθεί στο σπίτι;

Ν.Κ.: Όχι, αλλά εξαρτάται από το πόσο συνειδητοποιημένη και ώριμη είναι η σχέση δύο ανθρώπων. Είμαστε 11 χρόνια μαζί. Προφανώς και έχουν δημιουργηθεί εντάσεις, τις οποίες με τον μηχανισμό που έχουμε αναπτύξει ως ζευγάρι μπορούμε και τις ξεπερνάμε. Γι’ αυτό λέμε πως δεν φοβόμαστε.

Γ.Γ.: Θα το παλέψουμε να μην υπάρχουν εντάσεις στο σπίτι. Θα αφήσουμε για το σπίτι μόνο τις οικογενειακές εντάσεις.

Σας άλλαξε η καραντίνα; Και αν ναι, σε τι;

Γ.Γ.: Διαλύθηκε η καθημερινότητά μας. Μπήκαμε σε άλλα μονοπάτια. Ευχαριστώ τη Ναταλί που με άντεξε. Διαλύθηκε και η ισορροπία των παιδιών. Είχαν το σχολείο τους, τα φροντιστήριά τους, τα αθλήματά τους. Προσπαθούμε να βρούμε πάλι τα πατήματά μας.

Ν.Κ.: Εγώ θα προσθέσω και το συναίσθημα του φόβου που υπήρχε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Όλο αυτό μας έχει αφήσει ακόμη κατάλοιπα. Στενοχωριόμουν να βλέπω τα παιδιά κλεισμένα στο σπίτι. Για έναν ενήλικο ίσως είναι πιο εύκολο. Για τα παιδιά όχι.

Πώς πήρατε την απόφαση να ανοίξετε το «Poeme», το ζαχαροπλαστείο στο Λαγονήσι;

Γ.Γ.: Ήταν μια σκέψη που την είχαμε δύο χρόνια νωρίτερα. Όταν έμεινα άνεργος από τον Alpha, έπειτα από 28 χρόνια δουλειάς, έπρεπε να δούμε τι θα κάνουμε. Ύστερα από μία εβδομάδα είπα στη Ναταλί «πάμε να το κάνουμε». Για τρεις μήνες ήμασταν από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ στο μαγαζί και το στήσαμε από το μηδέν. Μπήκαμε σε έναν νέο επαγγελματικό χώρο και νομίζω ότι καταφέραμε και φτιάξαμε κάτι πολύ όμορφο στην περιοχή που ζούμε. Μας τιμά που μας προτιμά ο κόσμος.

Ν.Κ.: «Ο άνθρωπος που έχει μάθει να εργάζεται στη ζωή του, πάντα ψάχνει και βρίσκει τον τρόπο να πάει παρακάτω. Μη φοβάσαι αυτούς που έχουν μάθει να δουλεύουν. Να φοβάσαι αυτούς που έχουν μάθει να κάθονται. Έχουμε μάθει να δουλεύουμε πολύ. Έτσι λοιπόν όταν ξεμείναμε από δουλειά είπαμε «πάμε». Υπήρξε ρίσκο, δεν σ’ το κρύβω. Μια πιθανή αποτυχία θα ήταν ολέθρια. Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα καλά», είπαν στο TV Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved