Πέθανε ο επιχειρηματίας Ντόρης Μαργέλλος
G-Business

Πέθανε ο επιχειρηματίας Ντόρης Μαργέλλος

Άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του με το «48 The Restaurant», στην Αρματολών και Κλεφτών 48 στους Αμπελόκηπους.

Σε ηλικία 68 ετών έφυγε από τη ζωή, στην Ελβετία, ο Ντόρης (Θεόδωρος) Μαργέλλος, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, το «48 The Restaurant» στην Αθήνα.

O Ντόρης Μαργέλλος ήταν ένας πολυσχιδής και τολμηρός επιχειρηματίας, με δραστηριότητες σε αγροτικές επιχειρήσεις -και όχι μόνο- εντός και εκτός συνόρων, φίλος της οικογένειας Παπανδρέου και λάτρης της υψηλής μαγειρικής.

Αφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του με το «48 The Restaurant», στην Αρματολών και Κλεφτών 48 στους Αμπελόκηπους, ένα εστιατόριο μπροστά από την εποχή του, όπως το χαρακτήρισαν πολλοί, στο οποίο η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα συνδυαζόταν άψογα με τις διεθνείς τάσεις, προσφέροντας ένα μοναδικό γαστρονομικό αποτέλεσμα, διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.

Το εστιατόριο άνοιξε τις πύλες του τον Σεπτέμβριο του 2003, μόλις λίγους μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, και έγινε πολύ σύντομα στέκι εφοπλιστών, μεγαλοεπιχειρηματιών, πολιτικών, εκδοτών και πολλών άλλων, διάσημων και μη, που περίμεναν ακόμα και μήνες για να μπορέσουν να απολαύσουν το μενού του.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved