H ΒΙΑΝΕΞ συνεργάζεται με το μη-κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live και στηρίζει τα ζευγάρια της Σάμου
G-Business

H ΒΙΑΝΕΞ συνεργάζεται με το μη-κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live και στηρίζει τα ζευγάρια της Σάμου

Για να έρθει στον κόσμο κάθε παιδί που αγαπήθηκε πριν ακόμη γεννηθεί

Η ΒΙΑΝΕΞ, η κορυφαία ελληνική φαρμακοβιομηχανία, στηρίζει έμπρακτα σε συνεργασία με το μη-κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν αναπαραγωγικές και οικονομικές δυσκολίες και συγκεκριμένα «υιοθέτησε» το νησί της Σάμου για έναν ολόκληρο χρόνο. Έτσι, τα ζευγάρια που κατοικούν στο νησί και απευθύνονται στο σωματείο, έχουν την ευκαιρία να δώσουν ζωή στο όνειρό τους να γίνουν γονείς και να αποκτήσουν το δικό τους παιδί.

Από την ίδρυσή της έως και σήμερα, η ΒΙΑΝΕΞ βρίσκεται σταθερά δίπλα στην κοινωνία και τον άνθρωπο, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, σεβασμό και έμπρακτη συνεισφορά μέσα από ποικίλα προγράμματα, ενέργειες και δράσεις. Με την «υπευθυνότητα» να αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας και της πορείας της, η ΒΙΑΝΕΞ ξεκίνησε ήδη από το Σεπτέμβριο μια ιδιαίτερη συνεργασία με το σωματείο Be-Live και υιοθέτησε εξ’ ολοκλήρου το έργο του σωματείου για το νησί της Σάμου, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα της εξωσωματικής γονιμοποίησης σε ζευγάρια και να καλυφθεί το κόστος των απαραίτητων διαδικασιών.

Το πρόγραμμα που είναι σε εξέλιξη κατά το τελευταίο εξάμηνο, έχει ήδη φέρει ευχάριστα νέα: το πρώτο ζευγάρι από τη Σάμο που απευθύνθηκε στο σωματείο αναμένεται να κρατήσει στην αγκαλιά του το μωράκι του τον Ιούλιο. Παράλληλα, άλλα τρία ζευγάρια έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία διερεύνησης και έναρξη θεραπείας εξωσωματικής γονιμοποίησης, με πολύ θετικές ως τώρα ενδείξεις.

Με την υπογεννητικότητα να αποτελεί ένα μείζον θέμα και για την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη εν γένει, η ΒΙΑΝΕΞ αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας και στέκεται δίπλα στο νησί της Σάμου, για να έρθει στον κόσμο κάθε παιδί που αγαπήθηκε πριν ακόμη γεννηθεί.

O κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συνεισφέρουμε στο πολύτιμο έργο της Be-Live, ενός σωματείου που ιδρύθηκε για να βρίσκεται δίπλα στα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας. Ο Όμιλός μας στοχεύει πάντα στο θετικό αντίκτυπο των πρωτοβουλιών του, με κάθε μας ενέργεια να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία πρακτικά και οργανικά. Έτσι, με χαρά υιοθετήσαμε το νησί της Σάμου, με σκοπό να καλύψουμε το κόστος για τις προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης των ζευγαριών του νησιού που απευθύνονται στην Be-Live».

Οι ιδρυτές του μη κερδοσκοπικού σωματείου Be-Live, κ.κ. Βασίλης Κελλάρης και Χάρης Χηνιάδης, ανέφεραν για τη συνεργασία με τη ΒΙΑΝΕΞ: «Είμαστε περήφανοι για το σωματείο και το έργο που έχει επιδείξει ως τώρα, δίνοντας ζωή στα όνειρα ζευγαριών με δυσκολίες. Επιπλέον, η Σάμος αποτελεί ένα ιδιαίτερο νησί για εμάς για πολλούς λόγους, και μας κάνει διπλά χαρούμενους το γεγονός ότι η ΒΙΑΝΕΞ, μια κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της και χρυσός χορηγός μας, ανέλαβε τη στήριξη όλων των ζευγαριών του νησιού που απευθύνονται σε εμάς. Μέσα από αυτή τη συνεργασία που είναι μοναδική, θέλουμε να δώσουμε στα ζευγάρια τη δυνατότητα όχι μόνο να ελπίζουν, αλλά να ζήσουν το θαύμα της ζωής και να αποκτήσουν σύντομα το δικό τους μωράκι!».

Tο μη-κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live (www.be-live.gr ) ιδρύθηκε το 2019 από τους γυναικολόγους αναπαραγωγής Βασίλη Δ. Κελλάρη και Χάρη Χ. Χηνιάδη. Η ομάδα της Be-Live απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες που προέρχονται από τομείς όπως η ιατρική, οι επιστήμες υγείας, η οικονομία, η επικοινωνία, κ.α. Επιπλέον, η δράση της Be-Live ενισχύεται με τη συμμετοχή εθελοντών, εταιριών, χορηγών και φίλων. Η Be-Live έχει αναπτύξει συνεργασίες, τόσο στην Αττική, όσο και σε απομακρυσμένες περιοχές, στην επαρχία και σε νησιά, προκειμένου να ενισχύσει το έργο της σε ότι αφορά την πρόσβαση όλων στις μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, προσφέροντας προοπτική στα υπογόνιμα ζευγάρια, τα οποία δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν τις δαπάνες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved