Η ΒΙΑΝΕΞ συμμετέχει στο συνέδριο «Εταιρική Υπευθυνότητα Στην Πράξη VIII»
G-Business

Η ΒΙΑΝΕΞ συμμετέχει στο συνέδριο «Εταιρική Υπευθυνότητα Στην Πράξη VIII»

Η κορυφαία ελληνική φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ συμμετείχε στο φετινό ετήσιο συνέδριο «Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη VIII» που πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουνίου διαδικτυακά από την Boussias

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η κ. Όλγα Τριανταφύλλου, Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ παρουσίασε τη στρατηγική και τις δράσεις της εταιρείας κατά το τελευταίο έτος, αποδεικνύοντας τη σταθερή παρουσία της εταιρείας δίπλα στην κοινωνία και τον άνθρωπο, με υπευθυνότητα, σεβασμό και έμπρακτη συνεισφορά.

Με την έννοια της «υπευθυνότητας» να αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας και της πορείας της εταιρείας, η κ. Τριανταφύλλου αναφέρθηκε αρχικά στη σημαντική συμβολή της ΒΙΑΝΕΞ για την αντιμετώπιση της πανδημίας μέσα από τη διαρκή της προσφορά σε υγειονομικό εξοπλισμό, υγειονομικά υλικά και φάρμακα. Η εταιρεία στήριξε επίσης την τηλεκπαίδευση με την προσφορά laptops και tablets σε σχολεία ανά την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα. Μία από τις σημαντικότερες δράσεις της εταιρείας ήταν επιπλέον η πλήρης αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Μεγίστης (Καστελόριζο), μετά από πρωτοβουλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Προέδρου Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΒΙΑΝΕΞ, προσφέροντας έτσι στους κατοίκους του ακριτικού νησιού περισσότερη ασφάλεια στον τομέα της Υγείας.

Η ΒΙΑΝΕΞ βρέθηκε στο πλευρό εγχώριων και διεθνών κοινωνικών ομάδων και φορέων και κατά τη διάρκεια έκτακτων καταστάσεων, μέσα από πολλαπλές προσφορές αγαθών και εξοπλισμού. Στο πλαίσιο των προγραμμάτων αλληλεγγύης της εταιρείας, η ΒΙΑΝΕΞ στήριξε μεταξύ άλλων τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», το Σωματείο «ΦΛΟΓΑ» και την «ΑΜΥΜΩΝΗ». Τέλος, σε μια μοναδική ενέργεια, η ΒΙΑΝΕΞ «υιοθέτησε» το νησί της Σάμου και σε συνεργασία με το Σωματείο Be-Live, έχει αναλάβει τα έξοδα όλων των προσπαθειών εξωσωματικής γονιμοποίησης των ζευγαριών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Στη ΒΙΑΝΕΞ πιστεύουμε ότι μόνο κοιτώντας γύρω μας, μπορούμε να αντικρύσουμε το μέλλον. Έτσι, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της κοινωνίας και των συνανθρώπων μας και ανταποκρινόμαστε άμεσα, αναλαμβάνοντας δράσεις και πρωτοβουλίες που αποσκοπούν σε έναν υγιέστερο και πιο αισιόδοξο κόσμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved