Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο επίγειος παράδεισός του στους Παξούς είναι το ξενοδοχείο της μητέρας του
G-Business

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο επίγειος παράδεισός του στους Παξούς είναι το ξενοδοχείο της μητέρας του

Σαν τη φιλοξενία της μητέρας του... δεν έχει! Σίγουρα αυτό σκέφτεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που λαχταρά κάθε φορά, ειδικά τα καλοκαίρια, να βρεθεί στον δικό του επίγειο παράδεισο. 

Αν και λατρεύει και την Κρήτη, που είναι επίσης τόπος καταγωγής του από την πλευρά του πατέρα του, ο γνωστός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός, έχει μία λατρεία για τους Παξούς όπου ζει τους 6 μήνες του χρόνου η μητέρα του Βίλλυ Μαλάμη.

Η ίδια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά εκεί και όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της:

«Πούλησα την εταιρεία που είχα στην Αθήνα ως αντιπρόσωπος υφασμάτων, έβγαλα άδεια λειτουργίας καταλυμάτων στο νησί το 1995 και ποτέ δεν το μετάνιωσα”.

https://www.instagram.com/p/CREvFw0g9nK

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα που διαθέτει έχει υπέροχη θέα στο λιμάνι του Γαΐου και είναι διακοσμημένο παραδοσιακά ενώ έχει πολύ υψηλές προδιαγραφές για να ικανοποιεί τον επισκέπτη.

Πολύ κοντά στο κατάλυμα βρίσκεται και το αρχοντικό πατρικό της μητέρας του όπου και καταλύει ο ηθοποιός κάθε φορά που ταξιδεύει στο νησί.

Μάλιστα, όταν είναι εκεί, γεμίζει την προσωπική του σελίδα στο instagram με υπέροχες εικόνες από το νησί το οποίο λατρεύει. Άλλωστε, το έχει "χρησιμοποιήσει" και σε διαφορετικά σίριαλ που έχει δημιουργήσει, κάνοντας έτσι γνωστές σε περισσότερο κόσμο τις ομορφιές του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το ξενοδοχείο της μητέρας του με την μοναδική θέα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved