Η ΒΙΑΝ Α.Ε και η SUPERFOODS NATURE’S BEST® ενώνουν τις δυνάμεις τους!
G-Business

Η ΒΙΑΝ Α.Ε και η SUPERFOODS NATURE’S BEST® ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Η κορυφαία Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. και η No1 OTC εταιρεία ΒΙΑΝ Α.Ε. του Ομίλου Γιαννακόπουλου ενισχύουν το portfolio τους σε συνεργασία με ένα πολύ σημαντικό brand, την SUPERFOODS NATURE’S BEST® ισχυροποιώντας την παρουσία τους στο Ελληνικό Φαρμακείο.

Η SUPERFOODS NATURE’S BEST® αποτελεί την 1η Εταιρεία που εισήγαγε με μεγάλη επιτυχία την έννοια και τη σημαντικότητα των φυσικών υπερτροφών στο Ελληνικό Φαρμακείο.

Η SUPERFOODS NATURE’S BEST® έχει δημιουργήσει φυσικά συμπληρώματα διατροφής με βάση τις υπερτροφές, μέσα από τις πιο εξελιγμένες διαδικασίες, ώστε να παραδοθούν τα καλύτερα σε ποιότητα καθώς και χρησιμότητα προϊόντα. Τα προϊόντα καλύπτουν ευρεία γκάμα αναγκών του σημερινού και σύγχρονου καταναλωτή με γνώμονα την προάσπιση της υγείας και της καλύτερης ποιότητας ζωής.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. του Ομίλου Γιαννακόπουλου, κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες, επενδύουμε συνεχώς στον κλάδο του φαρμακείου, ενδυναμώνοντας το πανελλαδικό μας δίκτυο με ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας, αλλά και της αγοράς. Στόχος μας είναι να συνεχίζουμε να προσφέρουμε κορυφαία brands, πάντα με προσήλωση στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας».

Ο Γενικός Διευθυντής της SUPERFOODS NATURE’S BEST, Κος Κωνσταντίνος Παπάζογλου δήλωσε σχετικά «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση καλωσορίζουμε τη συνεργασία της SUPERFOODS με τη ΒΙΑΝ Α.Ε. Όταν η Νο1 OTC Εταιρία, «συναντά» την εταιρία που 1η εισήγαγε στο χώρο του Φαρμακείου την έννοια και τη σπουδαιότητα των ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ, δεν έχουμε παρά να μιλάμε για μια ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ συνεργασία. Μια συνεργασία που αναπόφευκτα θα ενδυναμώσει τη θέση των προϊόντων SUPERFOODS στην Ελληνική αγορά, φέρνοντας τα πιο «κοντά» στον τελικό καταναλωτή που είναι και ο στόχος της εταιρίας μας»

Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Nα μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερίσιας δόσης. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved