Μαρίτα Αγγελοπούλου: Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της η επιχειρηματίας  - Η τελευταία της ανάρτηση
G-Business

Μαρίτα Αγγελοπούλου: Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της η επιχειρηματίας - Η τελευταία της ανάρτηση

H επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της.

Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται.

Αστυνομικοί έλεγξαν όλους τους χώρους του σπιτιού, ενώ κατά πληροφορίες του tempo24.news η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της τα ξημερώματα του Σαββάτου από το παραλιακό κατάστημα που έχει στο Λόγγο (Ανώνυμο) και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Ποια ήταν η Μαρίτα Λαμπροπούλου

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου, ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στην κοινωνία του Αιγίου αλλά και στην Πάτρα. Ήταν ενεργή ως επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης για πολλά χρόνια, ενώ πήρξε παρουσιάστρια, κριτής στα καλλιστεία με δική της διαδικτυακή εκπομπή. Ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ιδιοκτήτρια διάσημου παραλιακού καταστήματος στον Λόγγο.

Μιλώντας στο pelop.gr πριν ένα χρόνο περίπου για την δολοφονία του πατέρα της Άγγελου, καθηγητή μαθηματικών και ιδιοκτήτη φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, ο οποίος έπεσε νεκρός στις 3 Φεβρουαρίου του 2011, έξω από το σπίτι του στο Αίγιο, είχε πει χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για ένα γεγονός που συντάραξε, τον εσωτερικό μου κόσμο πρωτίστως, όλη την ύπαρξη μου. Ή γίνεσαι πιο δυνατός ή καταρρέεις. Εγώ επέλεξα να γίνω πιο δυνατή. Οι αρχές και οι αξίες του πατέρα μου, ήταν η δύναμη μου για να μην ''πέσω'', αλλά να ''σηκωθώ''. Δεν απαλύνεται αυτός ο πόνος, απλώς μετριάζεται, παρ’ όλα αυτά δεν σβήνει. Oι αναμνήσεις γίνονται οδυνηρές, κάποιες στιγμές η μνήμη του γεγονότος του τρόπου με τον οποίο έφυγε ο πατέρας μου, είναι επώδυνη και τραυματική. Δεν γίνεται αυτά να ξεχαστούν. Ο πατέρας μου ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ενας σπουδαίος επιστήμονας, μαθηματικός. Ηταν εκείνος που ίδρυσε ένα από τα πρώτα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στην πόλη του Αιγίου, ένα δραστήριο και πολυπράγμον άτομο, επεκτάθηκε σε πολλές επιχειρήσεις, προσέφερε πολλές θέσεις εργασίας σε όλη την Αιγιάλεια και όχι μόνον. Ένας ακέραιος χαρακτήρας, ένας δυναμικός και ταυτόχρονα ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, που βοηθούσε αθόρυβα χωρίς να το διατυμπανίζει».

Στις 22 Ιουλίου η Μαρίτα Αγγελοπούλου έκανε την τελευταία της ανάρτηση στο facebook η οποία αφορούσε στον αδελφό της Γιώργο:

«Ο αδερφούλης σου είναι εκεί για να σε βοηθήσει όταν δεν καταλαβαίνεις με τίποτα τα ρημαδομαθηματικά. Είναι εκεί για να σε βοηθήσει να θα σου φτιάξει τον υπολογιστή που έχει χαλάσει (λαμπρή ευκαιρία να τονίσει πόσο «ανίδεη» και «άσχετη» είσαι).Αλλά Αν έχεις αδερφό, είτε είναι μικρότερος, είτε μεγαλύτερος ένα είναι βέβαιο: θα τις φας. Μπορεί να τις τρως καθημερινά, μπορεί να τις τρως όταν έχει τα νεύρα του, μπορεί να τις τρως μόνο όταν κάνεις κάτι απ’ αυτά που βρίσκονται στη λίστα «πράγματα που αν μου κάνεις θα τις φας». Όμως, μια στο τόσο, θα έχεις την ευκαιρία που καρτερικά περίμενες. Και τότε, θα έρθει η σειρά σου να δώσεις μια ηχηρή καρπαζιά ή –αν είσαι γνήσιο θηλυκό- μια οδυνηρή νυχιά …. Για σένα George Angelopoulos Η ερωτευμένη……πάντα μαζί σου Μαριτα Αγγελοπουλου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved