Στην εντατική γνωστή επιχειρηματίας της Μυκόνου-Μεταφέρθηκε από το νησί εσπευσμένα με ελικόπτερο!
G-Business

Στην εντατική γνωστή επιχειρηματίας της Μυκόνου-Μεταφέρθηκε από το νησί εσπευσμένα με ελικόπτερο!

Στην εντατική βρέθηκε για λίγες μέρες γνωστή επιχειρηματίας της Μυκόνου η οποία διαθέτει στο νησί μία από τις πιο γνωστές ξενοδοχειακές μονάδες. 

Ο λόγος για την Αναστασία Λιάκου η οποία ξαφνικά την Τετάρτη που μας πέρασε και ενώ βρισκόταν σε πυρετό δουλειάς στην ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και ενημέρωσε τους στενούς συνεργάτες της. Όσο περνούσε η ώρα, σύμφωνα με την Espresso, τόσο χειροτέρευαν τα συμπτώματα και έτσι κρίθηκε αναγκαίο να εξεταστεί από γιατρό.

Διαπιστώθηκε μετά από σύντομες εξετάσεις πως είχε προσβληθεί από ένα μικρόβιο και μάλιστα κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της εσπευσμένα σε κλινική της Αθήνας όπου και βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα μετά από αερομεταφορά της που έγινε με ελικόπτερο.

Η Σούλα Λιάκου όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, χρειάστηκε να περάσει μερικά 24ωρα στην εντατική ώστε να αποδώσει όσο πιο σύντομα γινόταν η θεραπεία της και πράγματι όλα πήγαν κατ' ευχή. Γι' αυτό και η γνωστή επιχειρηματίας χθες το απόγευμα (29/7) βγήκε από την εντατική και τώρα αναρρώνει, σε πολύ καλύτερη κατάσταση, σε θάλαμο του νοσοκομείου.

Φυσικά, οι καλοί της φίλοι λαχτάρησαν με αυτή τη μικρή περιπέτεια της υγείας της και εννοείται πως της έστειλαν όλη τη θετική τους ενέργεια και ευχές για να επιστρέψει σύντομα στο αγαπημένο της νησί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved