Ένα Bazaar επίπλων που δεν πρέπει να χάσετε
G-Business

Ένα Bazaar επίπλων που δεν πρέπει να χάσετε

Ένα Bazaar με εκπτώσεις που φτάνουν το 70% σε μοναδικά έπιπλα.

Η εταιρεία Limitless δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου επί τριάντα χρόνια δημιουργώντας έπιπλα σε μοντέρνα ή διαχρονικά σχέδια, διατηρώντας τον οικογενειακό της χαρακτήρα και προσφέροντας εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.
Παρακολουθούμε σταθερά τις διεθνείς εξελίξεις και αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένη η μερική μελέτη interior design.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια με αξίες μας την άριστη ποιότητα και την υψηλή εξυπηρέτηση, έχουμε διαμορφώσει μια συλλογή που ενημερώνεται διαρκώς με τα έπιπλα και τα φωτιστικά γνωστών οίκων!

Μοναδικό Bazaar
Προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε

Η εταιρεία Limitless αποτελεί ένα παγκόσμιο brand που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή επίπλων με γνώμονα την ποιότητα, το εκλεπτυσμένο design και τη λειτουργικότητα, δημιουργώντας μοναδικές προτάσεις χώρου!

Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Limitless σε Ελλάδα και Κύπρο φτιάχνουμε το πρώτο Limitless showroom στην Λεωφ.Ποσειδώνος 69 και αργότερα στην Λεωφ.Κηφισίας 162-164 και σας δίνουμε την δυνατότητα να ανακαλύψετε τα μοναδικα της σχεδια

Από 1-9 Οκτωβρίου διοργανώνουμε ένα μεγάλο bazaar στο κατάστημα μας στην Λ.Κηφισίας 162-164 με μεγάλες εκπτώσεις εως -70% σε όλα μας τα προϊόντα ώστε να μπορέσετε να τα κάνετε δικά σας!!! Σας περιμένουμε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved