Μάχη για τη ζωή του δίνει ο γνωστός επιχειρηματίας που δέχτηκε επίθεση με 15 μαχαιριές
G-Business

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο γνωστός επιχειρηματίας που δέχτηκε επίθεση με 15 μαχαιριές

Στην εντατική χαροπαλεύει ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου που δέχτηκε 15 μαχαιριές σε κατάστημα εστίασης στις 4. 30 σήμερα το πρωί (28/10) στη Βαρυμπόμπη. 

Ο Γιάννης Μάρκου ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο του real estate εδώ και χρόνια στα βόρεια προάστια, είχε γίνει πιο γνωστός για την προσωπική του ζωή καθώς διατηρούσε σχέση για πολλά χρόνια με την παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 60χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε με δύο φίλους του στο συγκεκριμένο κατάστημα εστίασης τα ξημερώματα στη Βαρυμπόμπη.

Μπήκαν λοιπόν δύο νεαροί, 20 και 25 ετών και οι δύο παρέες μάλωσαν λεκτικά αλλά και σωματικά για την ουρά στην καντίνα, όταν ξαφνικά ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε 15 φορές τον Γιάννη Μάρκου. Αμέσως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Η ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον 20χρονο, ο οποίος δεν έχει πει τίποτα στους αστυνομικούς, ωστόσο ο 25χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία ακόμα καταζητείται από τις αρχές με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας βρίσκεται στην εντατική και ήδη έχει υποβληθεί σε ένα χειρουργείο ενώ αναμένεται να υποβληθεί και σε άλλο καθώς η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Κηφισιάς με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 25χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει το παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά και όπλα.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved