Λέων Γιοχάη: Οι άγνωστες σπουδές και πώς από το μηδέν έφτασε στην επιτυχία
G-Business

Λέων Γιοχάη: Οι άγνωστες σπουδές και πώς από το μηδέν έφτασε στην επιτυχία

Ο γνωστός επιχειρηματίας Λέων Γιοχάη βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον και μίλησε για την πρώτη ενασχόλησή του με τον κόσμο της τεχνολογίας

Ο επενδυτής του Dragons' Den αποκάλυψε πώς ενώ ασχολούνταν με τα οπτικά και είχε σπουδάσει οπτικός, πέρασε στην τεχνολογία.

«Στην Αμερική, αν πας να σηκώσεις λεφτά, κανείς δεν σου δίνει check σε ένα άτομο, καμία επενδυτική εταιρεία. Θέλουν partners, ώστε εάν πας να κάνεις καμιά βλακεία, να σε σταματήσουν οι άλλοι. Πρέπει ο ένας να συμπληρώνει τα skills που δεν έχει ο άλλος», είπε αρχικά ο Λέων Γιοχάη και συνέχισε:

Λιάγκας σε Γιοχάη: «Όταν βγείτε να φάτε, ποιος πληρώνει; Ο πιο πλούσιος συνήθως;»

«Για να γίνεις επενδυτής, πρέπει να σηκώνεις λεφτά από άλλους επενδυτές. Θέλει ένα track record, να έχεις κάποιες μικροεπενδύσεις και μετά να αναπτύξεις skills. Από το Dragons Den μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση αυτή η επένδυση που κάναμε στο vegan κρέας. Χωρίς χρήματα δεν ζούμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πρέπει όμως να κάνουμε και αυτό που μας ευχαριστεί. Οι γονείς μου είχαν κατάστημα με οπτικά στο Παγκράτι. Μόλις είδα τι είναι το ίντερνετ, άρχισα να φτιάξω websites, μάθαινα από την Google. Ήρθε μια μέρα ένας φίλος μου στο υπόγειο του μαγαζιού και με ρώτησε τι κάνω. Όταν του το είπα, αποφασίσαμε να φτιάξουμε την πρώτη μας εταιρεία».

Διαβάστε επίσης:

Dragon’s Den: Μπήκαμε στο τελευταίο γύρισμα! Οι μεγάλες επενδύσεις, τα γέλια και οι νέοι Dragon’s

Dragons’ Den: Νέες επενδύσεις πολλών χιλιάδων ευρώ και στο σημερινό επεισόδιο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved