Μαρέβα Μητσοτάκη: Το καλοκαίρι της μέσα από τον φωτογραφικό φακό της (photos)
πηγή: Ndp photo
G-Politics

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το καλοκαίρι της μέσα από τον φωτογραφικό φακό της (photos)

H Μαρέβα Μητσοτάκη διανύει το πρώτο της καλοκαίρι ως Πρώτη Κυρία κι εμείς συγκεντρώσαμε τις στιγμές εκείνες που μας χάρισε η ίδια μέσα από τον φωτογραφικό φακό της και σας τις παρουσιάζουμε.

Η πρόσφατη εμφάνισή της στο πλευρό του συζύγου της και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παρίσι –ο οποίος είχε συνάντηση με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν- μαγνήτισε τα βλέμματα όλων.

Μάλιστα, η εν λόγω εμφάνιση δεν άφησε ασυγκίνητο τον σχεδιαστή μόδας Βασίλη Ζούλια, ο οποίος την αποθέωσε στο instagram για το ανεπιτήδευτο προσωπικό της στυλ.

Το φετινό καλοκαίρι της Μαρέβας Μητσοτάκη είναι γεμάτο και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ήπιων ρυθμών, καθώς πλέον είναι η Πρώτη Κυρία της χώρας.

Ωστόσο, πριν αλλά και μετά την νέα της πια ιδιότητα, η Μαρέβα Μητσοτάκη δεν εγκατέλειψε μια αγαπημένη της συνήθεια που είναι η φωτογραφία. Έτσι λοιπόν, μας δείχνει στιγμές από το φετινό της καλοκαίρι αλλά και τα μέρη που επισκέπτεται μέσα από τη δική της οπτική.

Τόποι της Ελλάδας, εκθέσεις, εκδηλώσεις, μέρη αρχαιολογικού ενδιαφέροντος και όχι μόνο συνθέτουν το φετινό της καλοκαίρι και έχει ενδιαφέρον να το δούμε μαζί!

Στο ακόλουθο φωτογραφικό album οι στιγμές που μοιράστηκε μαζί μας η νέα Πρώτη Κυρία της χώρας…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved