Η Έφη Αχτσιόγλου με τον γιο της και τον πατέρα της για να ψηφίσει στα Γιαννιτσά
G-Politics

Η Έφη Αχτσιόγλου με τον γιο της και τον πατέρα της για να ψηφίσει στα Γιαννιτσά

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Με τον γιο της και τον πατέρα της βρέθηκε σε εκλογικό τμήμα της ιδιαίτερης πατρίδας της, στα Γιαννιτσά για να ψηφίσει η Έφη Αχτσιόγλου

Η γνωστή πολιτικός βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της και σήμερα το πρωί έσπευσε στο εκλογικό κέντρου Αγίου Γεωργίου στα Γιαννιτσά για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, συνοδευόμενη από τον γιο της και τον πατέρα της. Το συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα είναι το σχολείο όπου πήγαινε η ίδια όταν ήταν ακόμα μαθήτρια.

Η Έφη Αχτσιόγλου ντυμένη casual και κρατώντας αγκαλιά τον γιο της, έφτασε στο εγκλογικό τμήμα χαμογελαστή και χαιρέτησε τον κόσμο που την πλησίαζε για να της εκφράσει τον θαυμασμό της και την αγάπη του.

Μετά την τελευταία αναμέτρησή της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ με αντίπαλο τον Στέφανο Κασσελάκη, η Έφη Αχτσιόγλου έδειχνε να έχει την ανάγκη να ξεκουραστεί λίγο και να περάσει λίγο χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Και η ευκαιρία ήρθε με τις Αυτοδιοικητικές εκλογές κατά τις οποίες είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί και τα πάτρια εδάφη, τα οποία φυσικά έχει συνδυάσει με τα παιδικά της χρόνια και έχει πολύ όμορφες αναμνήσεις από τότε.

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνισή της σήμερα (8/10) στο εκλογικό τμήμα των Γιαννιτσών για να ψηφίσει:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved