Νίκη Λαλιώτη: Τρεις μέρες θα κρατήσει το γλέντι για τον σημερινό γάμο
G-Politics

Νίκη Λαλιώτη: Τρεις μέρες θα κρατήσει το γλέντι για τον σημερινό γάμο

Σύμφωνα με τις παραδόσεις στα ιστορικά Δολιανά της Αρκαδίας, τρεις μέρες θα κρατήσουν -ξεκινώντας από χθες- οι εορτασμοί για το γάμο της Νίκης Λαλιώτη, κόρης του Κώστα Λαλιώτη.

Όσο για τον γαμπρό Χρήστο Ντεγιάννη, είναι ανιψιός του Γιάννη Ντεγιάννη, του αείμνηστου αρεοπαγίτη, ο οποίος ήταν πρόεδρος του δικαστηρίου στη δίκη των πρωταιτίων της χούντας των συνταγματαρχών και είχε τιμηθεί με το παράσημο του Τάγματος Εθνικής Τιμής. Ο Χρήστος βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με τη Νίκη και δεν του αρέσει καθόλου να μιλάει για τα προσωπικά του.

Όσον αφορά τον ερωτά του με τη στυλίστρια που εργάζεται στην εταιρεία επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Progressive, άρχισε πριν από μερικά χρόνια. Γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη ματιά που αντάλλαξαν ένιωσαν και οι δύο τρελό καρδιοχτύπι. Από τότε το ζευγάρι είναι αχώριστο.

Η γαμήλια τελετή θα γίνει σήμερα ο απόγευμα, παρουσία εκατοντάδων φίλων.
Ο πανευτυχής πατέρας Κώστας Λαλιώτης έχει «επιτάξει» τα σπίτια των αδελφικών του φίλων στο χωριό για να φιλοξενηθούν οι συγγενείς που κατέφθασαν από χθες, ενώ τα ξεονοδοχεία της περιοχής δεν έχουν ούτε καρέκλα για να μείνει κανείς. Άλλωστε ο γνωστός πολιτικός και πάλαι ποτέ πανίσχυρος υπουργός είναι πολύ αγαπητός στους Αρκάδες, ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων.

Όπως επισημαίνουν οι καλά γνωρίζοντας επί ποδός βρίσκονται ο Γιώργος Μεγκλής, ο Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, ο Γιάννης Κουρνέτας και ο Τάκης Κασκαμπάς που έχουν, επίσης, αναλάβει το… γενικό πρόσταγμα και φροντίζουν ώστε να… γίνουν όλα σεμνά και ταπεινά.

Μόνη… εξαίρερη ίσως γίνει για τον τσάμικο που θα χορευτεί με όλη την τέχνη και τις φιγούρες που επιτάσσουν τα ήθη και έθιμα στην Πελπόννησο από την εποχή της τουρκοκρατίας.

Πηγή: toblogtonkirion

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved