Αυξάνονται οι φωνές για πρόωρες εκλογές στην ΝΔ
G-Politics

Αυξάνονται οι φωνές για πρόωρες εκλογές στην ΝΔ

 Η αναστροφή του δημοσκοπικού κλίματος αλλά και το τείχος στην πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για μείωση των φορολογικών συντελεστών, φέρνουν πιο κοντά τη ΝΔ στο αίτημα για εκλογές.

Αν και η απόφαση δεν θεωρείται ειλημμένη -και μάλιστα πολλά γαλάζια στελέχη δεν την υπερασπίζονται, φοβούμενα ότι η ΝΔ θα κατηγορηθεί για ασυνέπεια δεδομένου ότι έχει πολλές φορές επαναλάβει τη φράση πως δεν ζητά εκλογές διότι δεν παίζει με τους θεσμούς- πολλοί είναι αυτοί που έρχονται ολοένα και πιο κοντά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Οι έξωθεν πιέσεις για συναίνεση που συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό αλλά και η τελευταία, έμμεση, απόρριψη Τόμσεν της φορολογικής πρότασης του Ζαππείου 2, σε εκδήλωση ομογενών στην Αμερική, έχουν δημιουργήσει σε πολλούς την πεποίθηση πως οι εκλογές είναι η μόνη διέξοδος. Οι υπερασπιστές αυτής της άποψης εκτιμούν μάλιστα πως η ΝΔ, δύναται να διατυπώσει πιο πειστικά ένα τέτοιο αίτημα από την υπόλοιπη «πολυκατοικία», αφού η ίδια δεν έχει στηρίξει και δεν έχει ταυτιστεί με το μνημόνιο. Διαβάστε όλο το άρθρο πατώντας εδώ: newscode.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved