Καρέ-καρέ η επίθεση με γιαούρτι στην Κανέλλη
G-Politics

Καρέ-καρέ η επίθεση με γιαούρτι στην Κανέλλη

Την Λιάνα Κανέλλη προπηλάκισαν διαδηλωτές την ώρα που πήγαινε στη Βουλή. Όταν η βουλευτής κατέβηκε από το αυτοκίνητό της, δέχθηκε επίθεση με γιαούρτι!


Στο βίντεο που έστειλε αναγνώστης μέσω κινητού, βλέπουμε το αμάξι της κα. Κανέλλη ακινητοποιημένο εν μέσω διαδηλωτών επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας. Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους την αποδοκιμάζουν, ενώ κάποιοι άλλοι ζητούν να την αφήσουν να περάσει, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «είναι η μόνη που τα λέει».


Η βουλευτής κατεβαίνει από το αμάξι και τότε κάποιος της πετά γιαούρτι, το οποίο καταλήγει στα μαλλιά και το πατάκι του αυτοκινήτου!

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, η Λιάνα Κανέλλη πέρασε από το μπλόκο και συνέχισε την πορεία της προς την Βουλή, εν μέσω φωνών που ζητούσαν να κατέβουν όλοι στους δρόμους.

«Δεν φοβήθηκα καθόλου... Ξαφνικά, ένας λεπτός κοντός, με μαντήλι μέχρι τα φρύδια, εντελώς μασκοφόρος, βγαίνει από το πλήθος, περνά κάτι ψηλούς και, την ώρα που πάω να μπω πάλι στο αυτοκίνητο για να φύγω, μου πέταξε το γιαούρτι», είπε η βουλευτής στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real Fm» και έκανε λόγο για «προβοκασιόν της κυβέρνησης να εξομοιωθούν όλοι με τον Πάγκαλο». Πηγή: star








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved