«Ούρλιαζε σαν ζώο» η σύζυγος του Στρος Καν όταν αυτός συνελήφθη
G-Politics

«Ούρλιαζε σαν ζώο» η σύζυγος του Στρος Καν όταν αυτός συνελήφθη

Η Αν Σινκλέρ, αν μη τι άλλο, είχε εντυπωσιάσει με την ψυχραιμία της αλλά και την υποστήριξη που με σθένος παρείσχε στο σύζυγό της Ντομινίκ Στρος Καν στην περιπέτεια του που ακόμη συνεχίζεται.

Το περιοδικό Nouvel Observateur φέρνει στην επιφάνεια και μία άλλη πτυχή του εαυτού της, λιγότερη ψύχραιμη, η οποία και βγήκε όταν έμαθε για τη σύλληψη του συζύγου της.

Αναδημοσιεύοντας αποσπάσματα του βιβλίου «Κυρία DSK» το γαλλικό περιοδικό αναφέρει πως έπαθε τέτοιο σοκ όταν έμαθε για τη σύλληψη που «ούρλιαζε από πόνο, με έναν μακρόσυρτο ολολυγμό, σαν ζώο που το σφάζουν» ενώ δε μπορούσε να μιλήσει για αρκετές ώρες.

Η ίδια ετοιμαζόταν να πάει σε ένα πάρτι-έκπληξη για τον γάλλο τραγουδιστή Πατρίκ Μπριέλ όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Στρος Καν στο οποίο της είπε ότι είχε χάσει το κινητό του τηλέφωνο και της ζήτησε να επικοινωνήσει με τον προσωπικό του σύμβουλο και «γκουρου» των δημοσίων σχέσεων Στεφάν Φουκς.

Η Αν Σινκλέρ μη γνωρίζοντας για τις επερχόμενες εξελίξεις κανόνισε συνάντηση για την επόμενη και πήγε στο πάρτι. Τις κατηγορίες εναντίον του Στρος Καν τις πληροφορήθηκε γύρω στα μεσάνυχτα, μέσα στο ταξί με το οποίο επέστρεφε στο σπίτι της. Στην οικεία της αμέσως την επισκέφτηκε συνεργάτης του Φουκς, ο οποίος της πρότεινε να φύγει από το σπίτι της για αν αποφύγει τους δημοσιογράφους.

Η Σινκλέρ πήγε στο σπίτι του φίλου της και τραπεζίτη Ζαν Φρίντμαν με τον οποίο είχε συναντηθεί την ίδια μέρα και εκεί έμαθε ότι ενδέχεται να φυλακιστεί ο σύζυγός της.

Αφού κατέρρευσε για μερικές ώρες, προσπάθησε να κινήσει όσα νήματα μπορούσε στη Νέα Υόρκη για να βοηθήσει τον άντρα της, ενώ αφού συνήλθε από το ισχυρό σοκ εξέδωσε τη γνωστή ανακοίνωση συμπαράστασης στον Στρος Καν στην οποία ισχυριζόταν ότι δεν πίστεψε ούτε λεπτό τις κατηγορίες εναντίον του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved