Πώς πέρασε η Έλενα Ράπτη στις διακοπές της;
G-Politics

Πώς πέρασε η Έλενα Ράπτη στις διακοπές της;

Η Έλενα Ράπτη περνά το τελευταίο Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική πριν επιστρέψει στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα της.


Η βουλευτής της Ν.Δ. έκανε φέτος οικογενειακές διακοπές με την αδερφή της Αντιγόνη, τον ανιψιό της και φιλικά τους ζευγάρια στην Κρυοπηγή, και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Villa George» που ανήκει στον θείο της. Ωστόσο, το πρόγραμμα που ακολουθούσε ήταν άκρως «παιδικό», καθώς ο ανιψιός της και η παρέα του δεν ξεκολλούσαν από πάνω της. Η Έλενα επινοούσε διάφορα παιχνίδια στη θάλασσα και την άμμο, και όταν οι φίλοι της τη ρωτούσαν «αν κάνει προπόνηση», δεχόταν το σχόλιο με χαμόγελα. Τις ίδιες μέρες ο Γιάννης Μαρακάκης βρισκόταν στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους, φιλοξενούμενος από κοινούς φίλους τους. Με την Έλενα μιλούσαν τακτικά στο τηλέφωνο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάνε κάπου οι δυο τους ένα από τα επόμενα Σαββατοκύριακα, αν οι συνθήκες το επιτρέψουν.
Άλλωστε, η ζωή και της βουλευτού και του δικηγόρου είναι γεμάτη ανατροπές. Μία από αυτές που έκαναν την Έλενα Ράπτη να αφήσει τις διακοπές και να επιστρέψει στα μέσα της περασμένης εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη ήταν σύμφωνα με την Espresso η είδηση ότι βρέθηκαν δύο δότες οργάνων για τέσσερα άτομα, τα οποία νοσηλεύονταν στο Ιπποκράτειο. Η βουλευτής, η οποία έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της κοινοβουλευτικής δράσης της στις μεταμοσχεύσεις και στη δωρεά οργάνων και ήταν εισηγήτρια στο σχετικό νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, έσπευσε στο νοσοκομείο για να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων που «ξαναγεννήθηκαν». Μάλιστα, συνομίλησε με τρεις από τους λήπτες που μέχρι πρότινος η ζωή τους κρεμόταν από μία κλωστή…
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Έλενα επέστρεψε στη Χαλκιδική, όπου ωστόσο δεν έκανε ανέμελη τα μπάνια της, αλλά έσπευσε μαζί με μέλη της ομάδας περιφρούρησης να σώσει ένα άλογο που βρέθηκε εγκαταλειμμένο στον Χορτιάτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved