Στα δικαστήρια η Μισέλ Ομπάμα για το δώρο που έκανε στην Μπρούνι!
G-Politics

Στα δικαστήρια η Μισέλ Ομπάμα για το δώρο που έκανε στην Μπρούνι!

Σε πολιτικό ζήτημα εξελίσσεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει από το καλοκαίρι ανάμεσα στο αμερικανικό κράτος και την γνωστή εταιρία Gibson που παρασκευάζει κιθάρες υψηλής ποιότητας.

Κατηγορούμενη θα βρεθεί στο τέλος η Μισέλ Ομπάμα εξαιτίας του δώρου του αποφάσισε να κάνει στην Κάρλα Μπρούνι πριν δύο χρόνια και δεν είναι άλλο από μια… κιθάρα πολυτελείας. Και όμως έχει εξελιχθεί σε πολιτικό ζήτημα, αφού σύμφωνα με τις Αρχές, η εταιρία εισήγαγε παράνομα το ξύλο τριανταφυλλιάς, το οποίο χρησιμοποιεί για την κατασκευή των κιθάρων της. Το γεγονός αντιτίθεται στον νόμο Lacey για την προστασία σπάνιων φυτών και ζώων.

Τον περασμένο Αύγουστο μάλιστα πράκτορες της αμερικανικής οργάνωσης προστασίας άγριας φύσης εισέβαλλαν στο κτίριο και πήραν 24 παλέτες ξύλου τριανταφυλλιάς και έβενου. Ποιο είναι τώρα το πρόβλημα; Αν… γνώριζε η κ. Ομπάμα ότι οι κιθάρες είναι κατασκευασμένες από το συγκεκριμένο ξύλο. Γιατί αν γνώριζε –που σύμφωνα με τις κακές γλώσσες δεν μπορεί να μην γνώριζε- θα πρέπει να καταδικαστεί σε πέντε χρόνια και να πληρώσει 250.000 δολάρια πρόστιμο. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved