Πάνος Καμμένος: Νέα γυναίκα στη ζωή του
G-Politics

Πάνος Καμμένος: Νέα γυναίκα στη ζωή του

Η Έλενα Τζούλη είναι η γυναίκα που άλλαξε τη ζωή του Πάνου Καμμένου.

Ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν, έκαναν έναν γιο και μεγαλώνουν μαζί τα τέσσερα αγόρια τους. Και τώρα ήρθε η ώρα εκείνη να του κάνει ένα ανεκτίμητο δώρο. Μια κόρη! Η Έλενα διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της κύησης, αλλά δεν ήθελε μέχρι σήμερα να το δημοσιοποιήσει. Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον άντρα της Πάνο Καμμένο έκανε η έγκυος σύζυγος του και δικηγόρος στη Βουλή. Ήρθαν μαζί μετά την αναβολή της δίκης με τον Θεόδωρο Τσουκάτο και κατευθύνθηκαν στο εντευκτήριο. Οι συνάδελφοι του Πάνου κα της Έλενας (βουλευτές, δικηγόροι στο επάγγελμα) έσπευσαν με θέρμη να τους χαιρετή­σουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Πο­λύ σύντομα το ζευγάρι βρέθηκε περικυκλω­μένο από μια μεγάλη ομάδα βουλευτών.
Η Έλενα χωρίς πολλά επιπλέον κιλά που να προδίδουν την προχωρημένη εγκυμοσύνη της μου ανακοίνωσε με ενθουσιασμό τα ευχάριστα: «Περιμένουμε το πέμπτο παιδί μας και είναι κορίτσι!». Μπορεί η κ. Τζούλη-Καμμένου να είναι φυσική μητέρα μόνον ενός από τα τέσσερα αγόρια που έχουν, του μικρού Λευτέρη που είναι πέντε χρόνων, αλλά αισθάνεται μητέρα και των τριών αγοριών που είχε ο βουλευτής από τον πρώτο γάμο του. Ο Ηλίας που ετοιμάζεται για το πανεπιστήμιο, ο Γιάννης που είναι έντεκα χρόνων και ο Νίκος που είναι εννιά, ζουν μαζί τους στο ίδιο σπίτι και έχουν ξετρελαθεί με την ιδέα ότι σύντομα θα αποκτήσουν μια αδερφή. Ήδη φτιάχνουν το δωμάτιο της μικρής «Χιονάτης» τους…

Όσο για τον πρώην υπουργό. Ήθελε μια κόρη όσο τίποτε άλλο και έχει ήδη χάσει τα μυαλά του, όπως μας εκμυστηρεύτηκε η όμορφη Έλενα. «Ήδη μάλιστα κάνει σχέδια για το πώς θα τη μεγαλώσει» συμπληρώνει χαμογελώντας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved