Άγριο επεισόδιο με πρώην παρουσιάστρια και νυν βουλευτή. Αρνήθηκε να περάσει έλεγχο αεροδρομίου
G-Politics

Άγριο επεισόδιο με πρώην παρουσιάστρια και νυν βουλευτή. Αρνήθηκε να περάσει έλεγχο αεροδρομίου

Είναι μία από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες στην tv και το επεισόδιο που διεξήχθη ήταν άνευ προηγουμένου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ikypros και με αυτόπτες μάρτυρες, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, έξαλλη, απειλούσε αστυνομικούς ότι θα τους καταγγείλει ενώ πίσω της ουρά ταξιδιωτών απειλούσαν πως αν δεν περάσει η ίδια από έλεγχο, δεν θα περνούσαν ούτε αυτοί... Αψίδα προσβολής κι όχι θριάμβου, θεώρησε η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου, την αψίδα ηλεκτρονικού ελέγχου στο αεροδρόμιο Λάρνακας και γι' αυτό αρνιόταν πεισματικά να τη διαβεί. Η άρνησή της αυτή ήταν και ο βασικός λόγος πρόκλησης σοβαρού επεισοδίου που προκλήθηκε κατά την πρόσφατη αναχώρησή της στο εξωτερικό. Οι πληροφορίες για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο αεροδρόμιο με ηρωίδα την πρώην παρουσιάστρια και νυν βουλευτή, φαίνεται να είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που η βουλευτής αναφέρει στην σελίδα της στο facebook.

«Ειλικρινά απορώ με τον τρόπο που κάποιοι σκέφτονται και εκφράζονται. Είναι εκπληκτικός δε ο τρόπος και η προθυμία να παρερμηνευθούν τα λόγια μου. Καταρχάς πολύ σωστά γίνεται ο έλεγχος. Το πρόβλημα δεν είναι γιατί έγινε ο έλεγχος αλλα ο τρόπος που έγινε. Ζήτησα να κρατήσω ένα λεπτό και πολύ κοντό σακάκι το οποίο φορούσα πάνω από τζιν. Αντί λοιπόν να υπάρξει διακριτικότητα ή να με οδηγήσουν σε κάποιο δωμάτιο για να γίνει ο έλεγχος, απαίτησαν να το βγάλω επί τόπου. Ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση γιατί ένιωσα εκτεθειμένη μπροστά σε πολλούς ανθρώπους αφού δεν ήμουν κατάλληλα ντυμένη. Παρόλα αυτά υπάκουσα. Ακολούθησε και ο σωματικός έλεγχος τη στιγμή που δεν υπήρχε λόγος. Ξέροντας πόσο πρόθυμοι είναι πολλοί να στοχοποιήσουν γνωστά πρόσωπα-το έζησα πολλές φορές, είμαι πάντα ιδιαίτερα προσεκτική, γι ´αυτό και δεν αντάλλαξα κουβέντα με κανένα, εκτός από τον υπεύθυνο βάρδιας στο γραφείο του.

Ο μόνος διάλογος που έγινε ανάμεσα σε μένα και το προσωπικό ήταν:

-Μπορώ να κρατήσω το σακάκι μου για ευνόητους λόγους ;

-Που βρίσκεται ο προϊστάμενος βάρδιας;

Ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αστυνομικοί που εργάζονταν στο σημείο ελέγχου των ταξιδιωτών, ζήτησαν με πάσα ευγένεια από την βουλευτή του ΑΚΕΛ να περάσει από έλεγχο μέσα από την αψίδα. Επίμονα αρνιόταν με αποτέλεσμα η καθυστέρηση στον έλεγχο των επιβατών να ενοχλήσει την ουρά συνταξιδιωτών της που είχε σχηματιστεί στο μεταξύ περιμένοντας την να διαβεί την αψίδα. Τελικά, με την παρέμβαση του προϊσταμένου των αστυνομικών του αεροδρομίου, η βουλευτής αποδέχθηκε να τηρήσει τους κανόνες και να περάσει κάτω από την αψίδα ελέγχου. Κατά την διέλευσή της άναψαν τα λαμπάκια της αψίδας. Τότε της ζητήθηκε να υποβληθεί σε σωματικό έλεγχο για να διαπιστωθεί ο λόγος που η αψίδα πήρε φωτιά κατά την διέλευσή της. Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, εκείνη τη στιγμή η βουλευτής εξοργίστηκε και ως μαινόμενος ταύρος, απειλούσε Θεούς και δαίμονες, εκνευρίζοντας τους ταξιδιώτες που σχημάτισαν στο μεταξύ μεγάλη ουρά στο σημείο αστυνομικού ελέγχου. Άρχισε να φωνάζει ότι εξευτελίζουν βουλευτή κι ότι θα καταγγείλει τους αρμόδιους για τον έλεγχο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved