Πώς θα ήταν μία ιδανική μέρα για τον Ανδρέα Λοβέρδο;
G-Politics

Πώς θα ήταν μία ιδανική μέρα για τον Ανδρέα Λοβέρδο;

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν είναι αυτό που λέμε "παλιά γενιά" πολιτικών. Δεν του άρεσαν ποτέ τα κλισέ, τα κολλημένα μυαλά και ο συντηρητισμός, γι' αυτό και οι ψηφοφόροι του οι οποίοι το 2007 τον ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους στη Β' Αθηνών, τον εμπιστεύονται για τις πρωτοποριακές ιδέες του.

Σε προσωπικό επίπεδο, όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν απλό άνθρωπο, πρόσχαρο και πολύ ευχάριστο στην παρέα. Όσοι τον ξέρουν επίσης, λένε πως ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθήνας έχει λατρεία για πολύ απλά πράγματα. Ο ίδιος αποζητά την ευτυχία και την προσωπική ευχαρίστηση σε πολύ απλές καθημερινές στιγμές. Για παράδειγμα, ευτυχία για εκείνον είναι να περνά τον ελεύθερο χρόνο του με την οικογένειά του, να πηγαίνει βόλτες μαζί τους, να απολαμβάνει ένα καλομαγειρεμένο φαγητό από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα... Και ποια θα ήταν η ιδανική μέρα για εκείνον; Να ξυπνήσει πρωί -εφόσον έχει χορτάσει ύπνο και έχει ξεκουραστεί- να μην είναι υποχρεωμένος να φορέσει κουστούμι αλλά τη φόρμα του, να πιει έναν καφέ με τη σύζυγό του Πηνελόπη Παπαϊωάννου και να μιλήσουν για διάφορα θέματα που αφορούν την οικογένειά τους, πριν ξυπνήσουν τα τρία τους παιδιά, η Μαργαρίτα, ο Ρωμανός-Νίκος και ο Δημήτρης-Παύλος.

Όταν ξυπνήσουν να φάει πρωινό μαζί τους, να παίξει ή να συζητήσει με τις μεγάλες αδυναμίες της ζωής του και ύστερα μαζί να μπουν στο επταθέσιο αυτοκίνητό του για να πάνε βόλτα. Αν τα παιδιά έχουν άλλες ασχολίες τότε έχει κι εκείνος χρόνο για να βρεθεί στο γήπεδο τένις όπου συχνάζει στα Βόρεια Προάστια, αρκετά κοντά στο σπίτι του που βρίσκεται στη Νέα Ερυθραία. Βλέπετε το τένις είναι το αγαπημένο του άθλημα, καθώς όχι μόνο τον διασκεδάζει πολύ αλλά συγχρόνως του δίνει την δυνατότητα να αθλείται για να κρατιέται σε φόρμα -η άθληση στα γυμναστήρια δεν του αρέσει καθόλου.

Όταν τελειώσει την παρτίδα του τένις και έχει πλέον κουραστεί, να γυρίσει σπίτι και να τον περιμένει ένα στρωμένο τραπέζι με το αγαπημένο του φαγητό στο μενού που είναι γεμιστά χωρίς κιμά. Να ευχαριστηθεί τη μεσημεριανή σιέστα για λίγο και ύστερα να απομονωθεί στο γραφείο που διαθέτει στο σπίτι και να χαλαρώσει -είναι ο αγαπημένος του χώρος. Να δει την αγαπημένη του ταινία «Ελ Σίντ» ίσως ή να διαβάσει κάποιο βιβλίο του αγαπημένου του συγγραφέα Κωστή Παπαγιώργη. Ή μπορεί απλά να διαβάσει τις εφημερίδες της ημέρας -οι καθημερινές συνήθειες δεν κόβονται- ακούγοντας μουσική -μπορεί με την ίδια ευχαρίστηση να ακούσει Στέλιο Καζαντζίδη αλλά και Duffy (του άρεσε ιδιαίτερα το "Merci"). Λίγο αργότερα να βρεθεί στο ραντεβού με τους φίλους του οι οποίοι είναι οι ίδιοι εδώ και δεκαετίες και να μιλήσει για διάφορα θέματα που τον απασχολούν. Όταν αρχίσει και σουρουπώνει να πάρει και πάλι την οικογένεια για μία βόλτα δίπλα στη θάλασσα και να κανονίσει τις διακοπές τους κάπου κοντά σε παραλία για ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης και ξεκούρασης, στην Κεφαλονιά που λατρεύει. Βλέπετε, μπορεί η πολιτική να είναι το μεγάλο πάθος του και να δίνει μάχες καθημερινά, όμως η μεγάλη του αγάπη είναι και θα είναι πάντα η οικογένειά του και οι στιγμές που μπορεί να περνά μαζί τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved