Εκλογές 2012: Άγνωστα details για τον Χρήστο Παπουτσή
G-Politics

Εκλογές 2012: Άγνωστα details για τον Χρήστο Παπουτσή

«Να μην δειλιάζεις, να πας κόντρα στο ρεύμα» του είχε πει κάποτε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου και ο Χρήστος Παπουτσής από την πρώτη στιγμή της πολιτικής του καριέρας μέχρι σήμερα, ακολουθεί με σθένος την προτροπή ενός από τους ελάχιστους ανθρώπους που τον στήριξαν.

Είναι πολλές οι άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα και του πρότερου βίου του Υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ της Ά Αθήνας που δεν γνωρίζει ο απλός κόσμος ο οποίος μένει στην εικόνα ενός σοβαρού πολιτικού που υποστηρίζει με σθένος τις απόψεις του για ένα καλύτερο μέλλον της χώρας μας. Όταν βγάζει το στενό αλλά κατά τα άλλα κομψό κουστούμι του, ο Χρήστος Παπουτσής είναι ένας ευγενικός άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες και αστείρευτο χιούμορ.

Ζει με τη σύζυγό του Λία και την κόρη τους Μελίνα σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στον Χολαργό. Βρίσκεται στον πέμπτο όροφο και έχει μοναδική θέα, γι' αυτό και το αγαπημένο σημείο του βουλευτή μέσα στο σπίτι του, είναι μία πολυθρόνα η οποία βρίσκεται δίπλα στην μπαλκονόπορτα.

Ο Χρήστος Παπουτσής ο οποίος έχει σπουδάσει Οικονομικά στη Νομική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και κατάγεται από τη Λάρισα την οποία και υπεραγαπά, λατρεύει την κολύμβηση και το τένις ενώ του αρέσει να γυμνάζεται με όργανα γυμναστικής στο σπίτι. Όταν προλαβαίνει βέβαια όλα αυτά γιατί ο χρόνος του, λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων, είναι πολύ περιορισμένος. Παρ' όλα αυτά, βρίσκει πάντα χρόνο για την οικογένειά του αλλά και τους φίλους του οι οποίοι είναι ίδιοι εδώ και πολλά χρόνια. Σε ό,τι αφορά τον τρόπο ζωής του, θεωρείται από τους κομψότερους Έλληνες πολιτικούς, παρόλο που το αυστηρό κουστούμι δεν του αφήνει και πολλά περιθώρια να αναδείξει το ταλέντο του στο... styling. Επειδή όμως οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θέλει τα πουκάμισά του να έχουν το μονόγραμμά του ενώ διαθέτει και ποικιλία από γραβάτες για να τις εναλλάσσει σε κάθε επίσημη εμφάνισή του. Για το Χρήστο Παπουτσή, τα απλά πράγματα είναι αυτά που μετράνε στη ζωή. Όπως είναι μία βόλτα δίπλα στη θάλασσα, το διάβασμα με χαλαρή μουσική –ο Γιάννης Πάριος είναι ο αγαπημένος του τραγουδιστής- αλλά και το 'σερφάρισμα' στο Internet στο οποίο είναι... πρωταθλητής καθώς του αρέσει πολύ η τεχνολογία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved