Εκλογές 2012: Το παραμυθένιο love story του Αντώνη και της Γεωργίας Σαμαρά
G-Politics

Εκλογές 2012: Το παραμυθένιο love story του Αντώνη και της Γεωργίας Σαμαρά

Αν δει κανείς την Γεωργία Σαμαρά σε οποιαδήποτε από τις συγκεντρώσεις ή τις ομιλίες που κάνει ο σύζυγός της, Αντώνης Σαμαράς θα παρατηρήσει σίγουρα πως εκείνη συνήθως παραμένει διακριτικά στο παρασκήνιο.

Έτσι ήταν πάντα η Γεωργία, έτσι την ερωτεύτηκε και ο Aντώνης. Ήταν Άνοιξη του 1989. O νεαρός πολιτικός μιλούσε στον κινηματογράφο «Αστέρια», στη Nέα Ερυθραία. Ο επιχειρηματίας Άκης Κρητικός, ζητά από την μεγάλη του κόρη Γεωργία, που μόλις είχε πάρει το πτυχίο της από το Πολυτεχνείο να τον συνοδέψει στην εκδήλωση που οργάνωνε ο Μεσσήνιος βουλευτής, για την αναθεώρηση του Συντάγματος. H νεαρή πολιτικός μηχανικός -μόλις 24 ετών τότε- πηγαίνει μαζί του με την προϋπόθεση να καθίσουν στα πίσω καθίσματα του κινηματογράφου. Έτσι κι έγινε. Όταν ο Αντώνης Σαμαράς κατέβηκε από το βήμα οι οπαδοί του κόμματος συγκεντρώθηκαν γύρω του για να του σφίξουν το χέρι. Τελευταίοι τον χαιρετούν η Γεωργία και ο πατέρας της. Και τότε ο Aντώνης Σαμαράς αισθάνεται, όπως θα πει χρόνια αργότερα, ότι τον διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα.

Ο γοητευτικός πολιτικός δεν γνώριζε τίποτα για εκείνο το κορίτσι που τον είχε μόλις αναστατώσει και ούτε ήξερε πώς να την αναζητήσει. Λίγες μέρες αργότερα πέρασε από το γραφείο του ο φωτογράφος με 300 φωτογραφίες από την εκδήλωση. Tις έψαξε μία μία και την εντόπισε στην τελευταία φωτογραφία. Pώτησε τους συνεργάτες του αν γνωρίζει κανείς αυτό το κορίτσι αλλά μάταια... Την άφησε πάνω στο γραφείο του, στο πατρικό του σπίτι στη Μουρούζη και για καλή του τύχη την είδε ο αδερφός του Aλέξανδρος, ο οποίος αναγνώρισε τον πατέρα της, και έτσι ο βουλευτής κατάφερε να την εντοπίσει. Έβαλε γνωστούς και φίλους να μεσολαβήσουν ώστε να γνωριστούν οι δυο τους και έδωσαν το πρώτο τους ραντεβού έναν μήνα αργότερα έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Bρετάνια.

Όχι μια τυχαία μέρα αλλά την βραδιά που ο Mητσοτάκης έκανε την μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Μόλις η συγκέντρωση τελείωσε άφησαν το πλήθος να τους προσπεράσει, και εκείνοι κοιτάχτηκαν στα μάτια και κατάλαβαν ότι ο ένας ήταν πλασμένος για τον άλλον.

Έναν χρόνο αργότερα, στις 29 Mαΐου του 1990 η Πύλος βουλιάζει από τον κόσμο που έχει καταφθάσει για τον γάμο του ζευγαριού. H 25χρονη νύφη εντυπωσιάζει με το απλό λευκό νυφικό που έχει σχεδιάσει ο Mπίλι Mπο. Xιλιάδες καλεσμένοι κι ένα ολονύκτιο γλέντι στο ξενοδοχείο "Filoxenia" της Kαλαμάτας με τη συμμετοχή του Mανώλη Mητσιά και του Xάρρυ Kλυνν, του Γιώργου Ζαμπέτα, της Μαρινέλλας και της Κωνσταντίνας. Λίγους μήνες μετά γεννήθηκε η κόρη τους Λένα που πριν λίγα χρόνια έφυγε για να σπουδάσει στο Λονδίνο πολιτικός μηχανικός όπως η μαμά, ενώ ο μικρός γιός τους, ο Κωνσταντίνος, φοιτά στο Κολλέγιο Αθηνών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved