Εκλογές 2012: Αλέξης Τσίπρας και Περιστέρα! Η γνωριμία, ο έρωτας, ο γάμος
G-Politics

Εκλογές 2012: Αλέξης Τσίπρας και Περιστέρα! Η γνωριμία, ο έρωτας, ο γάμος

Πάνε δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια από την πρώτη φορά που αντάλλαξαν βλέμματα, από τη στιγμή που αποφάσισαν να αφεθούν στον έρωτα που έβλεπαν να έρχεται. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι από εκείνους τους άντρες που όταν ερωτευτούν, κατασταλάζουν.

Και η γυναίκα που τόσα χρόνια μονοπωλεί την καρδιά του, η Περιστέρα –Μπέτυ αν προτιμάτε για τους φίλους- Μπαζιάνα ξέρει πώς να βρίσκεται δίπλα του –και όχι στη σκιά του- χωρίς όμως κανένας να αντιλαμβάνεται την παρουσία της. Χαμηλών τόνων άνθρωπος, η Μπέτυ ουδέποτε είχε αγάπη για τη δημοσιότητα. Εκεί μάλιστα οφείλεται και το γεγονός ότι έχει κάνει μετρημένες στα δάχτυλα δημόσιες εμφανίσεις με τον σύντροφό της και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δύο νέοι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν όταν ακόμα πήγαιναν πρώτη Λυκείου στο Πολυκλαδικό Αμπελοκήπων. Τότε, κανένας από τους δύο δεν ήταν υποψιασμένος ότι θα μπορούσε αυτό το ειδύλλιο να κρατήσει. Συνήθως σε τέτοιες ηλικίες είναι όλα πιο επιφανειακά. Έλα όμως που και οι δύο ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά ο ένας τον άλλον! Τελικά, ο έρωτας αυτός επισφραγίστηκε πρόπερσι τον Μάιο, όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους και γέμισε και τους δύο με απίστευτη ευτυχία.

Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί ποτέ και όπως λένε στενοί του φίλοι μάλλον δεν τους ενδιαφέρει καθόλου ο γάμος, όμως για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους δεν λένε όχι σε ένα σύμφωνο συμβίωσης.

Ο μικρός που είναι η μεγάλη αγάπη και των δύο πήρε το όνομα Παύλος, όνομα του παππού του, πατέρα του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μαζί με τη σύντροφό του αυτόν τον καιρό ζουν τη γλυκιά αναμονή του ερχομού του δεύτερου παιδιού τους. Όσο για τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, οι φίλοι του τον αποκαλούν «χαζομπαμπά» καθώς έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του για τον οποίο βρίσκει πάντα χρόνο ακόμα και τώρα που ήταν περίοδος εκλογικής μάχης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved