Εκλογές 2012: O Nότης Μηταράκης δεν μένει στα λόγια!
G-Politics

Εκλογές 2012: O Nότης Μηταράκης δεν μένει στα λόγια!

Πριν καν εκλεγεί στην Α' Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος, Νότης Μηταράκης, δεν στέκεται μόνο σε λόγια και υποσχέσεις προς τους ψηφοφόρους του αλλά κάνει και έργα.

Μόλις πριν από λίγες μέρες και ενώ είχε εκφράσει ανοιχτά τις απόψεις του και την πρόθεσή του να «καθαρίσει» το κέντρο της Αθήνας από την εγκληματικότητα, συνέλαβε μόνος του έναν αλλοδαπό από το Μαρόκο ο οποίος είχε κλέψει μπροστά στα μάτια του το κινητό ενός νεαρού. Ο υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθηνών βρισκόταν στην οδό Πατησίων για να βρεθεί κοντά στους απλούς πολίτες και να μιλήσει μαζί τους όταν ένας στενός συνεργάτης του είδε το όλο περιστατικό. Το είπε στον Νότη Μηταράκη ο οποίος δίχως δεύτερη σκέψη έτρεξε προς το μέρος του αλλοδαπού για να τον ακινητοποιήσει. Βέβαια το κυνηγητό διήρκησε αρκετά λεπτά όταν τελικά ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε να ακινητοποιήσει τον Μαροκινό στη συμβολή των οδών Πατησίων και Δεριγνύ ενώ αμέσως τον παρέδωσε σε άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση από το σημείο. Είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος το 2005 είχε βραβευτεί στο Λονδίνο ως ο καλύτερος οικονομικός αναλυτής λιανικού εμπορίου της Ευρώπης. Παρόλο που ο Νότης Μηταράκης είχε μία «στρωμένη» καριέρα στο εξωτερικό, έχοντας ζήσει για αρκετά χρόνια σε Αγγλία, Πολωνία και Γαλλία, δουλεύοντας και σπουδάζοντας παράλληλα, θέλησε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αναλάβει καθήκοντα Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομίας της Ν.Δ. θέλοντας να προσφέρει στην πατρίδα του.

Η καταγωγή του Νότη Μηταράκη είναι από τη Χίο, ένα νησί που λατρεύει. Όμως γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα της οποίας τις γειτονιές θέλει να δει κάποια μέρα «καθαρές» από την εγκληματικότητα που τη μαστίζει. Μάλιστα, του αρέσει, όταν έχει χρόνο, να κάνει περιπάτους στις γειτονιές αυτές ή να απολαμβάνει τις ομορφιές του κέντρου με ποδήλατο. Αν τον ρωτήσεις όμως ποια είναι η πιο αγαπημένη του ασχολία, θα πει η ξιφασκία, ένα άθλημα που λατρεύει. Πέρα από κάθε επαγγελματική υποχρέωση οι πιο ωραίες του στιγμές είναι αυτές που περνά με τη σύζυγό του και τη μικρή κόρη του. Με τη γυναίκα του Μαρία Δουρίδα γνωρίστηκαν στην ελληνική κοινότητα του Λονδίνου και παντρεύτηκαν το 2009, στην Αγία Παρασκευή. Ένα χρόνο αργότερα έζησε την πιο συγκλονιστική στιγμή της ζωής του όταν γεννήθηκε η κόρη του στην οποία βέβαια έχει μεγάλη αδυναμία. Γι' αυτό και όταν τον ρωτάει κανείς κάτι για το μέλλον, ο ίδιος λέει με χιούμορ πως πλέον δεν θα αποφασίζει εκείνος αλλά η κόρη του καθώς του έχει πάρει τα μυαλά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved