Δείτε εδώ την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα
G-Politics

Δείτε εδώ την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα

Έτοιμοι για μία κίνηση «ματ» στην πολιτική σκακιέρα είναι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί πλην Αλέκας, ώστε να ανοίξουν οι πόρτες στο Μέγαρο Μαξίμου για τον Αλέξη Τσίπρα και να βγάλει αυτός «τα κάστανα από την φωτιά» αλλά και να φανεί αν μπορεί να υλοποιήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις για Μνημόνιο, αρνήσεις στην Τρόικα κλπ.

Είναι πολύ πιθανόν στο τέλος των διερευνητικών του επαφών με τους αρχηγούς των κόμματων που άρχισαν σήμερα, ο κ. Τσίπρας να κρατάει στα χέρια του την στήριξη των άλλων κομμάτων για μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ- την οποία αν δεχθεί θα πρέπει αμέσως να «κυβερνήσει» (με όλα τα παρεπόμενα περί επαναδιαπραγμάτευσης κλπ) ή αν δεν την δεχθεί να έχει πάρει τον «μουτζούρη» από τους άλλους αρχηγούς. Δηλαδή να εμφανίζεται αυτός ότι προκαλεί τις εκλογές, κάτι που δεν θέλει ο ελληνικός λαός στο μεγαλύτερο ποσοστό του.

Το παρασκήνιο και το σκληρό πόκερ που παίζεται αυτές τις ώρες μεταξύ των πολιτικών αρχηγών αλλά και που θα κατευθυνθούν στην περίπτωση νέων εκλογών οι 1.200.000 ψήφοι των κομμάτων που δεν μπήκαν στη Βουλή, παρουσιάζεται απόψε στις 21:00 το βράδυ στην εκπομπή Αποκαλύπτω του Webtv του newsbomb.gr με τον Κώστα Χαρδαβέλλα.

Σε όλη την διάρκεια της εκπομπής θα υπάρχουν ζωντανές επαφές του κοινού με τον Χάρη Λαζαρόπουλο μέσω του διαδικτύου.

Για να δείτε τη σημερινή εκπομπή πατήστε ΕΔΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved