Τσοχατζόπουλος – Σταμάτη: Ιδού οι αποδείξεις από το όργιο σπατάλης στη Σαρδηνία
G-Politics

Τσοχατζόπουλος – Σταμάτη: Ιδού οι αποδείξεις από το όργιο σπατάλης στη Σαρδηνία

Άφωνοι έχουν μείνει οι ειδικοί ανακριτές από τα ακριβά γούστα και τις απαιτήσεις τις οποίες είχε η Βίκυ Σταμάτη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος σύζυγος του πρώην υπουργού.

Μετά τις ακριβές αγορές ρούχων και επίπλων, νέες αποδείξεις από τις διακοπές της στη Σαρδηνία, που βρέθηκαν και αυτές -όπως και οι προηγούμενες- φυλαγμένες στο αρχείο του Ακη, αποτυπώνουν την προτίμησή της στη χλιδή. Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ανακριτές, όταν διαπίστωσαν ότι το ζεύγος Τσοχατζόπουλου πλήρωνε μόνο για τη διαμονή στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο 1.596,88 ευρώ τη βραδιά , όταν άλλοι με τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να κάνουν έναν μήνα διακοπές! Το εντυπωσιακό είναι ότι στην τιμή του δωματίου ή της σουίτας περιλαμβανόταν και ποσόν 1,03 ευρώ υπέρ της... UNISEF!

Όπως προκύπτει από τον λογαριασμό του ξενοδοχείου, κάποιες βραδιές το ζεύγος Τσοχατζόπουλου επέλεξε να δειπνήσει στο πιάνο-ρεστοράν του ξενοδοχείου, όπου πλήρωσαν -ενδεικτικά- στις 5 Αυγούστου 2001 ποσόν 418,33 ευρώ. Δύο μέρες αργότερα η κ. Σταμάτη έδωσε ρούχα στο καθαριστήριο του ξενοδοχείου και ο λογαριασμός της χρεώθηκε με το ποσόν των 15,49 ευρώ, ενώ την ίδια μέρα η σύζυγος του πρώην υπουργού φαίνεται ότι χρειάστηκε την περιποίηση των αισθητικών του Pitrizza Hotel... Οπως προκύπτει από την απόδειξη πληρωμής του ξενοδοχείου, η Βίκυ Σταμάτη στις 7 Αυγούστου 2001 κατέβαλε ποσόν 70,38 ευρώ μόνο για το μανικιούρ της, ενώ την ίδια μέρα πλήρωσε ακόμη 350 ευρώ για αισθητική φροντίδα και γυμναστήριο! Τα ακριβά και «επώνυμα» ρούχα, παπούτσια και τσάντες ξένων οίκων φαίνεται ότι ήταν η αδυναμία της κ. Σταμάτη. Οπως προκύπτει από φαξ που τις είχε αποσταλεί από γνωστό κατάστημα ρούχων του Κολωνακίου τον Ιούνιο του 2007, τις προτείνονται αγορές συνολικής αξίας 8.295 ευρώ, στις οποίες συγκαταλέγονται καπέλο κόκκινο Prada αξίας 220 ευρώ, μαύρη βερμούδα αξίας 245 ευρώ, κίτρινο πουκάμισο Celine 610 ευρώ και φόρεμα Donna Karan 2.345 ευρώ!

Πηγή: Έθνος της Κυριακής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved