«Love and Hate»: Πώς τα πηγαίνουν οι πολιτικοί τον Ιούνιο;
G-Politics

«Love and Hate»: Πώς τα πηγαίνουν οι πολιτικοί τον Ιούνιο;

Ποιους πολιτικούς ψηφίσατε και ποιους καταψηφίσατε στο poll του gossip-tv.gr;

Ποιοι είναι οι πιο αγαπητοί πολιτικοί;

Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη βρίσκεται στην κορυφή με 1.640 ψήφους! Φαίνεται πώς η επίθεση που δέχτηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη την ευνόησε θετικά και λαμβάνει καθημερινά θετικές ψήφους! Την τιμητική του έχει ο Ηλίας Ψινάκης (1.365), ο Αλέκος Αλαβάνος (1.024) και ο Γιάννης Βούρος (716)! Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραμανλής (642)! Μπορεί να απέχει από τα πολιτικά δρώμενα, όμως όπως φαίνεται είναι αρκετά αγαπητός!

Οι πιο μισητοί πολιτικοί είναι οι εξής:

Πρώτος πιο μη συμπαθής πολιτικός είναι ο... Άδωνις Γεωργιάδης (4.030) και ακολουθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος (3.643)! Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Γιώργος Αλογοσκούφης, ο οποίος έλαβε 3.384 ψήφους! Στους πιο μισητούς πολιτικούς ανήκει και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σύμφωνα πάντα με τις ψήφους σας (3.177)! Την πεντάδα των πολιτικών συμπληρώνει ο Κυριάκος Βελόπουλος, που τον καταψήφισαν 3.022 αναγνώστες μας!

Συνεχίστε να ψηφίζετε αυτούς που αγαπάτε αλλά και όσους μισείτε από την showbiz κάνοντας ένα απλό κλικ στο «Love and Hate»! Για να δούμε θα υπάρξουν ανατροπές μέχρι τέλος Ιούνιου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved