Ράπτη-Καϊλή: Δυο Θεσσαλονικιές ωραίες και με… προίκα!
G-Politics

Ράπτη-Καϊλή: Δυο Θεσσαλονικιές ωραίες και με… προίκα!

Η Εύα Καϊλή και η Έλενα Ράπτη εκτός από όμορφες, έχουν και... προίκα, σύμφωνα με τα στοιχεία του «πόθεν έσχες» των βουλευτών για την περίοδο 2007-2011 που δημοσιεύτηκαν σήμερα!

Η Έλενα Ράπτη έχει στην κατοχή της μόλις... 35 ακίνητα, τα περισσότερα στη Θεσσαλονίκη! Ενώ, με λιγότερα ακίνητα, αλλά με αρκετές καταθέσεις εμφανίζεται η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καιλή. Αυτές είναι περιζήτητες νύφες!

Να σας επισημάνουμε ότι η κυρία Ράπτη διαθέτει συνολικά 35 ακίνητα εκ των οποίων τα έξι είναι διαμερίσματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκη., δύο εξοχικές οικίες στη Χαλκιδική, 13 αποθήκες, 4 καταστήματα, 9 γραφεία και 1 οίκημα που εμπίπτει «στις άλλες περιπτώσεις». Όσον αφορά στα εισοδήματά της ανέρχονται στα 139.000 ευρώ. Ακόμη έχει καταθέσεις σε τρεις τράπεζες αξίας 691.000 ευρώ, ενώ δήλωσε καταθέσεις αξίας 5.500 σε ελβετικά φράγκα και 7.200 σε λίρες!

Ενώ, η Εύα Καϊλή, όπως προκύπτει από το «πόθεν έσχες» της διαθέτει οικίες μεγάλης αντικειμενικής αξίας. Η βουλευτής δηλώνει εισοδήματα 100.000 ευρώ. Διαθέτει 4 ακίνητα εκ των οποίων, δύο διαμερίσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 1 αποθήκη στο Κολωνάκι και 1 οικία στην Αθήνα. Ενώ στον τραπεζικό της λογαριασμό έχει 93.000 ευρώ και στην κατοχή της έχει 2 αυτοκίνητα σε αντίθεση με την Ράπτη που δεν έχει κανένα αυτοκίνητο!

Πώς να μην είναι περιζήτητες νύφες με τέτοια περιουσία;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved