Η αγωγή στον Τατσόπουλο από τη Χρυσή Αυγή και η απάντησή του βουλευτή!
G-Politics

Η αγωγή στον Τατσόπουλο από τη Χρυσή Αυγή και η απάντησή του βουλευτή!

«Νταβατζήδες της Βουλής» είχε αποκαλέσει σε συνέντευξη του τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ο Πέτρος Τατσόπουλος κι εκείνοι πριν λίγο καιρό είχαν καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Λίγο καιρό αργότερα η ιστορία επαναλαμβάνεται και στο σενάριο προστίθεται μια δεύτερη μήνυση αλλά και μια αγωγή. Ακόμα ένα σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την αντίδραση των μελών της Χρυσής Αυγής. Αυτή τη φορά ο Πέτρος Τατσόπουλος τους χαρακτήρισε ως κωμικούς σε δραματικούς ρόλους κι εκείνη του ζητούς 100.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, όπως μας ενημέρωσε ο βουλευτής και συγγραφέας μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ο Χρήστος Παππάς – βουλευτής της Χρυσής Αυγής, είχε ήδη καταθέσει μήνυση, και τώρα προχώρησε και στην κατάθεση αγωγής.

Η ανάρτηση έχει ως εξής: «Ο ναζιστής Χρήστος Παππάς επανέρχεται και, μετά τη μήνυση εναντίον μου, καταθέτει και αγωγή. Ζητάει να του καταβάλλω το ποσό των 100.000 ευρώ "ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης" και δεσμεύεται να διαθέσει αυτό το ποσό "εξ ολοκλήρου στις κοινωφελείς δράσεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή". Είναι καιρός πια να παραδεχτούμε ότι οι Χρυσαυγίτες διαπρέπουν ως κωμικοί σε δραματικούς ρόλους. Δημιούργησε σχολή ο Κώστας Πρέκας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved