Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Προσωπικά κάτι μου λέει το ότι πανίσχυροι υπουργοί και πρώην δήμαρχοι, έστω και για τα μάτια του κόσμου, μπαίνουν στη φυλακή»
G-Politics

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Προσωπικά κάτι μου λέει το ότι πανίσχυροι υπουργοί και πρώην δήμαρχοι, έστω και για τα μάτια του κόσμου, μπαίνουν στη φυλακή»

«Ευτυχώς βλέπω μια Ελλάδα που αναγκάζεται, επιτέλους, να μετακινηθεί από τη θέση της, είτε πρόκειται για τους φορείς της εξουσίας, είτε για όσους ζουν στα τελευταία σκαλοπάτια», λέει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δηλώνοντας πολιτικά αισιόδοξος.

«Προσωπικά κάτι μου λέει το ότι πανίσχυροι υπουργοί και πρώην δήμαρχοι, έστω και για τα μάτια του κόσμου, μπαίνουν στη φυλακή. Κάτι φαίνεται να αλλάζει σ' αυτή τη χώρα και αυτός είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να δεις τα πράγματα διαφορετικά - όπως συνέβη και με τον Γκόγκολ και με τον "Επιθεωρητή" του. Παρότι ο ίδιος περιγράφει μια σαθρή κοινωνία, προσεγγίζει τους ήρωες του με αγάπη, τους καταλαβαίνει και τους κάνει να γελάσουν με τα χάλια τους, χτυπώντας τους φιλικά και συμβολικά στον ώμο. Εν ολίγοις, παραδέχεται ότι είναι ευάλωτοι - κάτι φυσικό για τους ανθρώπους», λέει στο Πρώτο θέμα και καταλήγει: « Έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς ως Έλληνες. Δεν χρειάζεται να θεωρούμε ούτε ότι είμαστε ο περιούσιος λαός που αδικείται, ούτε να αυτομαστιγωνόμαστε επειδή, υποτίθεται, είμαστε η χειρότερη φυλή στον κόσμο. Αρκεί να γελάμε, να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να αντιμετωπίζουμε όσα μας συμβαίνουν αντί με απελπισία με συμπάθεια. Στο κάτω-κάτω, τα γνωρίσματα αυτά είναι παναθρώπινα - γιατί να αποτελούμε εμείς την εξαίρεση;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved