Έσπασε τη σιωπή της η Ρούμπι: «Οι δημοσιογράφοι με βίασαν»
G-Politics

Έσπασε τη σιωπή της η Ρούμπι: «Οι δημοσιογράφοι με βίασαν»

«Έπειτα από δύο χρόνια λοιπόν, αποφάσισα να σπάσω τη σιωπή μου. Το κάνω για την κόρη μου Σοφία και τους αγαπημένους μου», ήταν τα πρώτα λόγια της Ρούμπι, έξω από το Δικαστήριο του Μιλάνου διαβάζοντας μια ανακοίνωση στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί αναμένοντας τις δηλώσεις της.


«Οι δημοσιογράφοι με βίασαν δίνοντας στη δημοσιότητα καταγεγραμμένες συνομιλίες. Τα ίδια αυτά πρόσωπα παραποιώντας την αλήθεια με μετέτρεψαν σε κάτι που δεν είμαι: μια πόρνη. Για δύο χρόνια έμεινα μακριά για χάρη της αγάπης των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα μου, οι οποίοι με βοηθούν να επανακτήσω την ελευθερία που μου αποσπάστηκε. Κοινός στόχος του Τύπου ήταν να επιτεθούν στους ανθρώπους που με βοήθησαν. Πίστευα ότι το δικαστήριο του Μιλάνου θα ήθελε να με ακούσει, να μάθει την δική μου αλήθεια.
Έπειτα από δύο χρόνια λοιπόν, αποφάσισα να σπάσω τη σιωπή μου. Το κάνω για την κόρη μου Σοφία και τους αγαπημένους μου. Το αποφάσισα μετά το τελευταίο επεισόδιο εναντίον μου, όταν μετά την κυριακάτικη λειτουργία με τον σύντροφό μου και την κόρη μου, μια άγνωστη γυναίκα κοίταξε την κόρη μου με περιφρόνηση και είπε "ας ελπίσουμε να μη γίνει σαν τη μητέρα της".
Δεν θεωρώ σωστό ότι κανείς δε θέλει να με ακούσει. Κανείς δεν ενδιαφέρεται να ακούσει την δική μου άποψη», είπε ενώ ζήτησε συγγνώμη και από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «είμαι σίγουρη ότι θα μου έδειχνε σεβασμό και θα ήταν διατεθειμένος να με βοηθήσει ακόμα και αν έλεγα την αλήθεια. Ήθελα να είμαι διαφορετική. Ήθελα να έχω μια άλλη ζωή και αυτό το πληρώνω τώρα», είπε κι έφυγε τρέχοντας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved