Ηθοποιός παραδέχεται: «Μετά από πληροφορία που εξασφάλισα, έβγαλα όλες μου τις καταθέσεις εκτός Κύπρου, ύψους 875.000 ευρώ»
G-Politics

Ηθοποιός παραδέχεται: «Μετά από πληροφορία που εξασφάλισα, έβγαλα όλες μου τις καταθέσεις εκτός Κύπρου, ύψους 875.000 ευρώ»

Γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε ότι έβγαλε χρήματα πριν το κούρεμα στην Κύπρο

Ο λόγος για τον... Κωστάκη Κωνσταντίνου, που έγραψε στο facebook: «Φίλοι μου, με αίσθημα ευθύνης παραδέχομαι ότι τις τελευταίες μέρες μετά από πληροφορία που εξασφάλισα, έβγαλα όλες μου τις καταθέσεις εκτός Κύπρου, ύψους 875.000 ευρώ σε τράπεζα της Μάλτας. Δηλαδή τι θέλατε να κάμω; Να το ξέρω και να αφήσω τα λεφτά μου στην Κύπρο, να μου τα κουρέψει η Τρόικα; Δε θα λέγατε όλοι... τον μ@λ@κ@; Αν θέλουν οι αρχές να με συλλάβουν. Συλλαμβάνομαι και μόνος μου»!

Έκανε πλάκα ο ηθοποιός Κωστάκης Κωσταντίνου όταν έγραφε στη προσωπική του σελίδα στο Facebook ότι γνώριζε για το κούρεμα και απέσυρε από το λογαργιασμό του τις καταθέσεις σου.
Όπως ανέφερε στον Alpha: "Αυτό που έγραψα είναι ψέμα. Πιστέψατε πραγματικά, ότι έβγαλα λεφτά στο εξωτερικό; Γιατί μέσα στον πανικό μας γινόμαστε ευκολόπιστοι σε φήμες και ανεξελεγκτες διαδόσεις, ήθελα απλά με το χιούμορ μου να σας πω, να μην πιστεύετε οτιδήποτε ακούτε η διαβάζετε που δεν είναι επίσημο.

Μην πιστεύετε τα διάφορα σάιτ όπου ο στόχος τους είναι να μας πανικοβάλουν. Αν είχα 875 χιλιάδες θα ήμουν στο Μαιάμι ξαπλωμένος κάτω από μια φοινικιά". Σε ερώτηση του δημοσιογράφου πως μπορεί να κάνει τέτοιου είδους πλάκα την ώρα που οι συμπολίτες του υποφέρουν είπε ότι έκανε αυτή την πλάκα γιατί αυτές τις ώρες χρειάζεται να κάνουμε και πλάκα και να έχουμε χιούμορ αλλιώς θα πεθάνουμε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved