Hλίας Λογοθέτης: Ποια είναι η πιο γελοία φράση που άκουσε τελευταία;
G-Politics

Hλίας Λογοθέτης: Ποια είναι η πιο γελοία φράση που άκουσε τελευταία;

Τη σημερινή κατάσταση, τους πολιτικούς αλλά το κλίμα εξαιτίας της κρίσης σχολιάζει σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Ηλίας Λογοθέτης.


«Ποιος πολιτικός μας διάβασε τις «Συμφορές του δανεισμού» από τα «Ηθικά» του Πλουτάρχου, για να μάθει ότι «οι οφειλέτες είναι δούλοι των αναιδών, βάρβαρων και βάναυσων δανειστών τους»; Και ότι «όποιος δανείζεται υποθηκεύει την ίδια του την ύπαρξη»; Αλλά ο Έλληνας ακόμα νομίζει ότι απλώς του παίρνουνε τα λεφτά, ενώ τις τρομερές ανατροπές που γίνονται δεν τις έχει πάρει χαμπάρι, παρά κάθεται κι ακούει τις αρλούμπες που του λένε. Του παίρνουνε την ίδια τη ζωή του κι εκείνος αυταπατάται ότι είναι... κυρίαρχος λαός και κυβερνάει, ενώ ούτε καν γνώμη δεν έχει. Και κάνει συνεχώς λάθη, κρέμεται από εκείνα που του τάζουν», λέει στη Real και καταλήγει αποκαλύπτοντας την πιο γελοία φράση που άκουσε τελευταία.
«Ακούω μια αρλούμπα των οικονομολόγων, οι οποίοι λένε ότι «ο καπιταλισμός κινδυνεύει από τις αντιφάσεις του». Κανένα σύστημα -από το κράτος μέχρι τη θρησκεία και την οικογένεια- δεν κινδύνευσε από τις αντιφάσεις. Ενισχύθηκε. Τουναντίον, τα συστήματα που απαλλάχτηκαν από τις αντινομίες και ισοπέδωσαν τις αντιφάσεις τους βουλιάξανε αύτανδρα. Όσο οι δείκτες του καρδιογραφήματος πάλλονται, το σύστημα παραμένει ζωντανό. Εάν καταγράψει το μόνιτορ ευθεία γραμμή, είναι αργά για να τρέξεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved