Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Έχω δεχτεί όχι μόνο προτάσεις και πιέσεις για την πολιτική, αλλά έχει ανακοινωθεί και το όνομά μου χωρίς να έχω ιδέα»
G-Politics

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Έχω δεχτεί όχι μόνο προτάσεις και πιέσεις για την πολιτική, αλλά έχει ανακοινωθεί και το όνομά μου χωρίς να έχω ιδέα»

Όλοι μιλάνε για... επανάσταση και ζούμε την επανάσταση του καναπέ!  Τι απαντά σε αυτό ο Ιεοροκλής Μιχαηλίδης;

«Η αλήθεια είναι πως από τον καναπέ και μέσω του ίντερνετ επαναστάσεις δεν γίνονται. Και φυσικά, σε καμία περίπτωση μέσα από την τηλεόραση. Πώς ένα καθαρά μέσο εξουσίας μπορεί να αποκτήσει αντιεξουσιαστικό ρόλο; (γέλια) Μέχρι τώρα, πάντως, είχαμε να κάνουμε με εξεγέρσεις συντεχνιακές, οι οποίες έδωσαν τις λάθος κατευθύνσεις. Γιατί εάν ένα κίνημα κατευθυνθεί σωστά, αρπάζει φωτιά και γίνεται πραγματικά επικίνδυνο» τόνισε ο ηθοποιός στο περιοδικό TV Έθνος. Δεν έχει μπει ποτέ στον πειρασμό να ασχοληθεί με την πολιτική; «Ποτέ, τ' ορκίζομαι! Πολλές φορές έχω δεχτεί όχι μόνο προτάσεις και πιέσεις, αλλά έχει ανακοινωθεί και το όνομά μου χωρίς να έχω ιδέα. Απίστευτο; Αλλά αποφάσισα να κρατήσω αποστάσεις ασφαλείας από την πολιτική γιατί όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι μάταιο. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι διαφορετικό, πρέπει να γίνουν νέα σχήματα και νέες προτάσεις με ολοκαίνουργια πρόσωπα. Ξέρεις ποια είναι, πάντως, η μεγαλύτερη επιτυχία των πολιτικών αυτού του τόπου ανεξαιρέτως; Έχουν καταφέρει έναν ολόκληρο λαό να τον κάνουν να νιώθει ανυπόφορα ένοχος για ό,τι μας έχει συμβεί και αυτοί που ουσιαστικά ευθύνονται για όλο αυτό το χάλι είναι απέναντι και μας κουνάνε το δάχτυλο. Είναι σαν να είμαστε υπνωτισμένοι και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι γίνεται πραγματικά γύρω μας.» Μάλλον είμαστε αποχαυνωμένοι... «Σίγουρα και τώρα έχουμε αρχίσει σιγά-σιγά να ξυπνάμε. Τώρα υποψιαζόμαστε ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει. Όλα αυτά τα χρόνια ζούσαμε τυχαία. Ηταν μια ολόκληρη χώρα στον αυτόματο πιλότο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved