Κασιδιάρης: Θα πάρουμε τα όπλα και θα βγούμε στα βουνά
G-Politics

Κασιδιάρης: Θα πάρουμε τα όπλα και θα βγούμε στα βουνά

Με όσα κρύβουν οι άλλοι, με ειδήσεις που θα συζητηθούν και θα προκαλέσουν, η εφημερίδα NEWSBOMB, μόνο με 0,97 ευρώ, ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην ενημέρωση.

Το πρώτο φύλλο είναι γεγονός!

-Αποκλειστική συνέντευξη του ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: Θα πάρουμε τα όπλα και θα βγούμε στα βουνά
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής σε μια συνέντευξη-χείμαρρο λέει πολλά που θα συζητηθούν και κυρίως θα προκαλέσουν. Για τον «αρχηγό στη φυλακή», «τον αγώνα που συνεχίζεται μέχρι τη νίκη», την «γυναίκα του αρχηγού», «την Ουρανία Μιχαλολιάκου» και «τους αλήτες που την λοιδορούν». Μιλάει επίσης για τα κοινωνικά παντοπωλεία που θα ανοίξει «για να τρώνε οι φτωχοί», εάν εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων, ενώ απαντά για τους ναζί, τους Χιτλερικούς, το αυγό του φιδιού και τους «φουσκωτούς φασίστες που παίρνουν αναβολικά και δέρνουν τους λαθραίους» και «προειδοποιεί» ότι «εάν χάσουμε τον πόλεμο, θα ξαναπάρουμε τα όπλα και θα αντισταθούμε με όλα τα μέσα».

-Φορολογήστε τους Εφοπλιστές...Οι Έλληνες «ξυλιάζουν»!
Μια κυβέρνηση, η οποία σέβεται τους πολίτες που την εμπιστεύτηκαν, θα έπρεπε να σφίξει τα λουριά στους εφοπλιστές, βάζοντας κάποιο φόρο «αλληλεγγύης», όπως έβαλε υποχρεωτικά σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, ακόμα και αν δεν έχουν δουλειές.

-Άρθρο του Στέφανου Χίου: «Τόσο καιρό ακούγαμε τους δωσίλογους. Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσετε εσείς»
Δύο εβδομάδες τώρα η εξουσία της συγκυβέρνησης, έχει ρίξει στον κόσμο το «υπνωτικό»: Τις συλλήψεις της «Χρυσής Αυγής». Τα σοβαρά θέµατα της λεηλασίας της πατρίδος πέρασαν σε δεύτερη µοίρα: Η ανεργία καλπάζει στο 40% του ενεργού πληθυσµού,οι επιχειρήσεις κλείνουν η µία µετά την άλλη, οι νταβατζήδες κάνουν πάρτυ, οι εφοπλιστές δεν πληρώνουν φόρους, τα αρπακτικά βγάζουν έξω µαύρο χρήµα, υπουργοί παρελαύνουν σε πρεσβείες φεύγοντας µε σακούλες µε φρέσκο παρά, πάνε να µας πεθάνουν µε φάρµακα-φονιάδες, οι νέοι πεθαίνουν κάθε µέρα από το φάντασµα της ανέχειας, οικογενειάρχες λιώνουν και αυτοκτονούν.

-Ελένη Μενεγάκη: Ο φόβος της αποβολής
Μπορεί να βρίσκεται σχεδόν 20 χρόνια στα τηλεοπτικά πλατό, να έχει ζήσει ό,τι ονειρεύεται να ζήσει κάποια που ξεκινά σήμερα στην τηλεόραση, ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορεί να ηρεμήσει.

-Ζαγοράκης-Λίλη: «Κίτρινη κάρτα» στο γάμο τους;
Οι φήμες για την κρίση στη σχέση του διάσημου ζευγαριού έχουν αρχίσει να οργιάζουν. Αν και επίσημα τόσο ο Θοδωρής όσο και η Ιωάννα δεν έχουν αποκαλύψει το παραμικρό, φαίνεται ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και σοβαρή.

-Nassos Bomb: «Επιτέλους ανοίξτε τα μάτια σας!»
Άρθρο με την υπογραφή του Νάσου Γουμενίδη

- Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Επέστρεψε στον πρώην
Μια φωτογραφία του Χάρη Πλούση με την 20χρονη Εριέττα πυροδοτεί τις φήμες που θέλουν το όμορφο ζευγάρι να είναι πάλι μαζί.

-Fun and Food: Καλό φαγητό-Προτάσεις εξόδου
Γιατί το ΔΝΤ δεν μπορεί να «κουρέψει» τις γεύσεις! Πληθωρική μεζεδοφαγία μόνο με €7,50!

Ελάτε μαζί μας για να βάλουμε το σύστημα της διαπλοκής στην ηλεκτρική καρέκλα και να το τινάξουμε στον αέρα!
Ελάτε μαζί μας για να μαθαίνετε ό, τι κρύβουν οι άλλοι!
Από σήμερα και κάθε μέρα-από Δευτέρα έως και Σάββατο- η εφημερίδα NEWSBOMB θα βρίσκεται στα περίπτερα όλης της χώρας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved