Γιώργος Βουλγαράκης: Για ακόμα μία φορά για σκι στον Παρνασσό
G-Politics

Γιώργος Βουλγαράκης: Για ακόμα μία φορά για σκι στον Παρνασσό

Όπως κάθε σκιέρ που σέβεται τον εαυτό του, ο Γιώργος Βουλγαράκης δεν αφήνει καμία χαμένη ευκαιρία όταν πρόκειται να εξασκήσει το αγαπημένο του σπορ.

Οι θαμώνες του χιονοδρομικού στον Παρνασσό το γνωρίζουν αυτό εδώ και χρόνια. Γι' αυτό και κανείς δεν αισθάνθηκε έκπληξη όταν πριν από λίγες μέρες ο πρώην υπουργός εμφανίστηκε μόνος του, νωρίς το πρωί, έτοιμος για δράση. Φορώντας τη μαύρη του στολή, τα polarized γυαλιά ηλίου, το σκουφάκι, τα πέδιλα και τις κόκκινες μπότες του σκι, που υπογραμμίζουν το ενημερωμένο του sportive στιλ ξεκίνησε στις 9.30 το πρωί από τη βάση του χιονοδρομικού και με την τηλεκαμπίνα ανέβηκε στη θέση Κελάρια, στα 1.950 μ. υψόμετρο. Από εκεί επέλεξε τις δυσκολότερες πίστες του χιονοδρομικού, ανεβαίνοντας με τα λιφτ στις πίστες «Βάκχος» και «Ηρακλής», που είναι δύο από τις πιο απαιτητικές πίστες για τους σκιέρ και στις οποίες φιλοξενούνται αγώνες χιονοδρομίας και προπονούνται οι πρωταθλητές του σκι.
Ο φωτογραφικός φακός της real τον απαθανάτισε στο χιονοδρομικό κέντρο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος που έκανε στο σαλέ, το οποίο βρίσκεται στα Κελάρια, για να ξεκουραστεί και να πιει ένα ζεστό ρόφημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved