Κώστας Βουτσάς: «Δεν κατεβαίνω ποτέ στην πολιτική. Τη θεωρώ λεκέ»
G-Politics

Κώστας Βουτσάς: «Δεν κατεβαίνω ποτέ στην πολιτική. Τη θεωρώ λεκέ»

Την αποστροφή του για την ενασχόληση με την πολιτική αλλά και τη γενικότερη κοσμοθεωρία του αποκαλύπτει ο Κώστας Βουτσάς.

Ο ίδιος, στην επισήμανση δημοσιογράφου ότι δεν είναι από τους ανθρώπους που έχουν νιώσει ποτέ απελπισία απαντά στη Real: «Δεν έχω απελπιστεί ποτέ! Είμαι αγωνιστής, έχω τη νοοτροπία του νικητή και όλα τα παλεύω και τα νικάω. Δεν έχω πει ποτέ «ωχ, έπεσα και τι θα κάνω τώρα...». Είμαι πάντα όρθιος και πάντα κυνηγός».

Πώς αντιδράτε όταν σας πλησιάζουν για να μπείτε στον «χορό» της πολιτικής;

«Ξέρω ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την πολιτική. Μου έχουν κάνει προτάσεις και λέω «λάθος πόρτα χτυπάτε». Δεν ασχολούμαι με την πολιτική. Ασχολούμαι μόνο με τη δουλειά μου και τον κόσμο που τον αγαπώ και με αγαπάει. Αυτό που είναι το παιχνίδι μου, το ενδιαφέρον μου και η χαρά μου. Εγώ ψηφίζω ΚΚΕ για να δυναμώσει και να κάνει δύσκολη τη νίκη των δύο κομμάτων που κυβερνάνε για αιώνες. Δεν έχει συμβεί αυτό πουθενά στον κόσμο! Μόνο στα δικτατορικά κράτη γίνεται. Κι εδώ, λοιπόν, έχουμε τέτοιους κυβερνήτες με κάλυψη τη δημοκρατία. Δεν κατεβαίνω ποτέ στην πολιτική. Τη θεωρώ λεκέ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved